Privacy statement

Privacy statement

Achmea respecteert je privacy. We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en doen er alles aan om je privacy te beschermen. Met dit privacy statement willen we je duidelijk maken waarom we bepaalde informatie verzamelen, hoe we je privacy beschermen en onder welke voorwaarden we de informatie aan je verstrekken.
 
Waarvoor gebruiken we je gegevens?
De gegevens die op deze website gevraagd worden, zoals een e-mailadres, gebruiken we alleen om je sollicitatie in behandeling te nemen.

Als je bij ons solliciteert dan vragen wij om je gegevens. Wij kunnen je gegevens gebruiken:
·        om je sollicitatie te verwerken;
·        om statistisch en/of marktonderzoek te doen;
·        om je profiel goed te kunnen beoordelen en raadplegen daarbij soms publieke gegevens op internet;
·        om te kunnen voldoen aan de wet.


Wil je precies weten welke gegevens wij verwerken?
Binnen de Achmea Groep is Achmea B.V. de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens. Achmea heeft de verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens (link). Klik op ‘Melden’, ‘Meldingenregister’, en vul bij ‘Zoeken naar verwerkingen’ de naam ‘Achmea’ in. Daar lees je welke persoonsgegevens wij verwerken voor welke doeleinden.

Als we je persoonsgegevens gebruiken, houden we ons aan de regels die hiervoor gelden, zoals bijvoorbeeld:
·        de Wet bescherming persoonsgegevens;
·        de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen;
·        het Protocol Incidenten Waarschuwingssysteem Financiële Instellingen;
·        de Telecommunicatiewet.

Veiligheid van uw persoonsgegevens
Bescherming van je privacy is belangrijk. Voor jou én voor ons. Wij gaan altijd zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Verder hebben wij maatregelen genomen waarmee je onze website veilig kunt bezoeken en gebruiken. Met die maatregelen voorkomen we misbruik van gegevens.

Wij gebruiken cookies op onze website
Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij een bezoek aan onze website automatisch op uw computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Er zijn verschillende soorten cookies. De data die wij verkrijgen via zogenaamde tracking cookies gebruiken wij om onze vacatures relevanter voor je te maken. Je leest er meer over in ons cookiebeleid.
 
Wil je niet dat wij je internetgedrag gebruiken om je beter van dienst te kunnen zijn?
Je kan via de cookie instellingen (link) aangeven welke cookies je wel en niet accepteert.
 
Inzage en correctie
We houden graag je gegevens actueel om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wil je weten of alle gegevens die wij van je hebben juist zijn? Stuur dan een schriftelijk verzoek naar onderstaand adres met een kopie van jouw identiteitsbewijs. Jij krijgt dan binnen vier weken een overzicht van jouw gegevens. Staan er onjuiste gegevens op? Laat het ons weten. Wij passen de gegevens dan aan.

Wijzigingen
Als er nieuwe ontwikkelingen zijn rond bedrijfsactiviteiten of als er iets verandert in de wet of rechtspraak kunnen wij het Privacy Statement aanpassen. Kijk daarom af en toe of er iets veranderd is. Zo blijf je goed op de hoogte. Dit Privacy Statement is het laatst gewijzigd op 15 september 2016.

Vragen over privacy?
Heb je vragen over de manier waarop wij omgaan met je persoonsgegevens? Neem dan contact op met de privacymanager van Achmea. Stuur een e-mail naar
privacymanager@achmea.nl.
Of stuur een brief aan:
 
Achmea B.V.
T.a.v. de privacymanager
Postbus 866
3700 AW Zeist