Hét platform voor duurzame inzetbaarheid

Onze bevlogen collega's werken dagelijks aan het thema duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met effectieve en doeltreffende innovaties als resultaat. Een concreet voorbeeld hiervan is het Lekker Bezig Platform van onze collega's van Centraal Beheer. Met Lekker Bezig hebben zij een oplossing gevonden om werkgevers gemakkelijk op weg te helpen met duurzame inzetbaarheid binnen hun organisatie. Medewerkers worden op een effectieve manier geactiveerd om zélf aan de slag te gaan met hun ontwikkeling en werkgeluk. Zij krijgen toegang tot een aanbod van meer dan 3.000 uiteenlopende trainingen, opleidingen en interventies op het gebied van gezondheid, werk-privé balans en functioneren. 

Zo dragen wij bij aan

Gezondheid
dichterbij

Wij dragen ook bij aan

Inkomen voor nu,
straks en later

Wij dragen ook bij aan

Slimme
mobiliteit

Wij dragen ook bij aan

Onbezorgd
wonen en werken

Wij dragen bij aan

Van inzichten

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Werkgevers die vooruitkijken willen daarom investeren in de duurzame inzetbaarheid van hun organisatie en medewerkers.

Tegelijkertijd geven werkgevers aan dat werken aan duurzame inzetbaarheid in de praktijk best moeilijk is. Bijvoorbeeld omdat niet duidelijk is waar je als organisatie moet beginnen of hoe je er nu voor staat. Of omdat er wel initiatieven en programma’s opgestart zijn, maar medewerkers daar niet of onvoldoende gebruik van maken. Omdat zij drempels ervaren om aan de slag te gaan of niet makkelijk kunnen vinden welke oplossing of interventie voor hen relevant is. 

Naar uitwerking

Dat soort inzichten, uitdagingen en lessen hebben onze collega's van Centraal Beheer gebruikt om, in samenwerking met werkgevers en partners, Lekker Bezig te ontwikkelen.

Met Lekker Bezig bieden we een bewezen en effectief platform waarmee organisaties en medewerkers juist wél op een makkelijke manier aan duurzame inzetbaarheid kunnen werken.

Meer weten over het Lekker Bezig platform?

Ga voor duurzame inzetbaarheid en werkgeluk

Hoe jij kan bijdragen aan dit project...

Lars Blaauw
Lead Lekker Bezig

Met Lekker Bezig zijn medewerkers van onze klanten 1 klik verwijderd van oplossingen die bijdragen aan meer werkplezier. Starten met loopbaancoaching, meer bewegen of juist die opleiding die jou helpt in je carrière? Lekker Bezig zorgt dat dit allemaal binnen handbereik is.

Interessant? Luister de podcast 180 Graden!

Achmea x Mediahuis NRC

Ziet jouw leven eruit zoals je je dat voorstelde als kind? Waarschijnlijk niet. Voor veel mensen rond de dertig zorgt dit voor dilemma’s van levensbelang. Wat doe je als je zowel privé als in je werk niet goed weet welke kant je op wil?

Wil je meer weten over deze podcastreeks? Hier ontdek je alles over 180 Graden de podcast.  

Een project van

Centraal Beheer

Centraal Beheer is een merk van Achmea. Zij zijn er voor klanten met verzekeringen, diensten of financiële oplossingen. ‘Even Apeldoorn bellen’. De oplossing voor als er iets misgaat. En dat is precies waar het om gaat. Want Centraal Beheer is er voor jou als er iets is. Ze houden van doorpakken, het vinden van oplossingen. Ze luisteren en denken mee. Want voor alles is een oplossing.
Collega's aan het werk met VR-bril

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!