Bekijk onze Traineeship-evenementen

Start als trainee bij Achmea

Persoonlijk en vakinhoudelijk de top bereiken bij de meest innovatieve en grootste verzekeraar van Nederland? Bij Achmea kan het. Met 2 verschillende traineeships bepaal jij welke route je neemt. Alles draait bij ons om innoveren met maatschappelijke impact en daar ga jij onderdeel van uitmaken. Of je nu start als trainee in het Management of IT Management: het is helemaal aan jou. Wie weet staat jouw naam achter producten en diensten zoals; HomiesActifyAutomodus, of RoadGuard.

Met een traineeship helemaal afgestemd op jouw wensen en ideeën stomen we je klaar voor de toekomst. Je eigen toekomst om precies te zijn. Centraal staat jouw persoonlijke leiderschap en het ontdekken van Achmea als verzekeraar en werkgever. In 2 jaar tijd kom je erachter wie we zijn, wat we doen én hoe je het beste uit jezelf haalt. Haal het maximale uit je sterkste punten en werk aan de skills die je extra wilt ontwikkelen. Een traineeship bij Achmea is er voor jou. Onze traineeships starten op 1 maart of 1 september.

Goed nieuws: we hebben een continu wervingsproces. Dat betekent dat je altijd kan solliciteren. Het moment van solliciteren bepaalt wanneer je begint, omdat er een maximaal aantal trainees per startmoment is. Wil je graag vóór die datum (1 maart of 1 september) aan de slag dan kan dat ook: je krijgt dan een tijdelijke opdracht tot je traineeship begint.

Recruiter Achmea

Vragen?

Heb je vragen over het Management Traineeship of het Financieel Management Traineeship, dan vertel ik je graag meer!

Milena Pesquera Y Lopez

+31613500219
+31613500219

Hoe ziet mijn traineeship eruit?

Duidelijke vraag. Elk traineeship ziet er inhoudelijk anders uit, maar er zijn ook enkele overeenkomsten. Zo werk je in beide traineeships aan 4 verschillende opdrachten waarin jij je talent laat zien. Al onze trainees volgen een extern persoonlijk ontwikkeltraject. Ook zijn er voldoende mensen binnen Achmea die klaar staan om jou te helpen bij jouw ontwikkel pad, denk aan (oud-)trainees, een mentor, managers en andere collega’s. Handig om mee te sparren en waardevolle contacten die je verder op weg helpen. Je vormt een hechte groep met trainees die tegelijk met je starten.

Bij Achmea vormen trainees van beide traineeships een hechte groep die veel met elkaar ondernemen. Denk aan boottochten, weekendjes weg, borrels en andere uitstapjes. De onderlinge verbinding en betrokkenheid met elkaar is groot. Een traineeship bij Achmea is daarom meer dan een goede start van je carrière.

Wil jij weten wat het verschil tussen onze twee traineeships is?

Op deze pagina leggen we jou alle verschillen tussen de twee traineeships uit. Toch nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen.  
Recruiter Achmea

Vragen?

Heb je vragen over het IT Management Traineeship, dan vertel ik je graag meer!

Valentina Zegarac

+31683273663
+31683273663

Neem een kijkje in het leven van management trainee Nicole

Als trainee werk je tijdens je traineeship aan 4 verschillende opdrachten waarin jij je talent laat zien. Nicole vertelt hoe zij als innovatie deskundige Achmea ervaart en over haart tweede opdracht! Meer weten? Bekijk de vlog.

Neem een kijkje in het leven van it management trainee Zoe

Als trainee werk je tijdens je traineeship aan 4 verschillende opdrachten waarin jij je talent laat zien. Zoe vertelt hoe zij het ervaart als it management trainee bij Achmea! Meer weten? Bekijk de vlog.

Neem een kijkje in het leven van financieel management trainee Roelof

Als trainee werk je tijdens je traineeship aan 4 verschillende opdrachten waarin jij je talent laat zien. Roelof vertelt hoe hij het als financieel management trainee bij Achmea ervaart! Meer weten? Bekijk de vlog.

Collega's in gesprek voor brasserie

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!