Nieuws

Achmea Academy tweede bedrijfsacademy van Nederland

Achmea

De Achmea Academy eindigde onlangs als tweede in de ranking ‘beste bedrijfsacademy van Nederland’. Met slechts 1 stem verschil werd de academy van Maritiem aannemer Van Oord als winnaar uitgeroepen.

Roger Schoone manager Achmea Academy, “Ik ben heel trots op alle collega’s zie zich met toewijding inzetten om leren en ontwikkelen binnen Achmea iedere dag weer beter en toegankelijker te maken. Geweldig dat dit ook in de buitenwereld opgemerkt wordt en is beloond met een mooie erkenning”.

Genomineerd door vakjury
Een vakjury had de Achmea Academy genomineerd voor een plaats bij de beste 3. Dit samen met bedrijfsacademies van Maritiem aannemer Van Oord en Neerlands Diep. De jury liet weten dat de academy goed inspeelt en aansluit op de business vragen en meegaat in de digitaliseringslag. Uiteindelijk bepaalden de stemmen van het publiek op het NSCU jaarcongres de plaats op het erepodium.

Komende tijd wil de academy leren en ontwikkelen nog meer een logisch onderdeel laten zijn van het dagelijks werk. En het platform nog verder ontwikkelen waar je alle vormen van leren kan vinden, ontdekken en toepassen. “We gaan het leeraanbod steeds meer afstemmen op de leerbehoefte van de Achmea collega’s”, zegt Roger.

Wat is NSCU?
NSCU is een kennisplatform en netwerk van experts op het vlak van leren en ontwikkelen met betrekking tot strategie ontwikkeling, het ontwikkelen van leerlijnen, development en kennismanagement.  Zij ondersteunen academies in hun bijdrage aan de realisatie van de strategie (en daarmee aan het succes) van hun organisatie.

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!