Nieuws

Achmea wint 1ste en 3de prijs in Nationaal Talent Onderzoek

Achmea

Dit onderzoek laat aan werkgevers zien hoe ze scoren op talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden. De vijf winnaars werden gekozen uit 64 organisaties die meededen. Eipie Bonnema,  ziet het resultaat vooral als een goede nulmeting.

“Het is de eerste keer dat we meededen, dus we waren blij verrast dat we meteen als eerste eindigden in de categorieën grote bedrijven en zakelijke dienstverlening en als derde in de totale ranking! We zien dit als aanmoediging dat we op de goede weg zijn”, zegt Eipie Bonnema, HR-beleidsadviseur bij Achmea.

We zetten al een aantal jaar in op het stimuleren van ontwikkeling
Als het gaat om leren, loopbaan en gezondheid heeft Achmea al heel veel opgenomen in de cao zoals inzetbaarheidsdagen, loopbaaninterventies en healthchecks, maar ook een uitgebreid pakket leerinterventies. Een belangrijk perspectief daarbij is talentontwikkeling. Eipie: “Iedereen heeft talenten. En als je werkt vanuit je talenten, werk je met meer bevlogenheid en gaat het werk je beter af. En dan is het veel makkelijker om mee te gaan met alle veranderingen die op je afkomen.”

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!