Nieuws

Elly Ploumen wint namens Achmea prijs voor visie op de toekomstige manier van werken!

Elly Ploumen

Achmea kijkt voortdurend naar de toekomst van werken, en hoe ziet die toekomst eruit? Werken op een plek die het beste past bij de werkzaamheden die je doet, activiteit-gebaseerd werken #Zowerkenwij bij Achmea

Die meest geschikte plek om activiteit-gebaseerd te werken kan voor iedere divisie, afdeling en ieder individu anders zijn. Dit vraagt wat van de vaste kantooromgeving, de thuiswerkplek en de manier waarop we met elkaar samenwerken. De visie op de toekomst van werken wordt getoetst in de praktijk om te kijken wat het beste werkt.

“Het kantoor wordt een soort clubhuis of gemeenschapshuis van het bedrijf.”

Het beste van beide werelden

Thuiswerken is voor ons niet nieuw, dat deden we al maar niet iedere dag. Nu we wegens corona wel volledig thuiswerken zijn we erachter gekomen dat we nog veel meer digitaal voor elkaar kunnen krijgen dan dat we al dachten, maar natuurlijk niet alles. Voor de dingen die thuis minder goed kunnen, zullen we het kantoor met name gaan gebruiken. Om het beste van beide werelden te behouden worden de kantoren van Achmea meer ingericht om hier juist de dingen te doen die thuis niet kunnen. Het accent op kantoor komt hierom meer te liggen op het ontmoeten en creatieve processen, een plek waar je geïnspireerd raakt om ideeën te bedenken en te innoveren om de toekomst 1 stap voor te zijn.

Publieksprijs

Op 18 maart was de uitreiking van de HR top 100-publieksprijs. Onze eigen HR-directeur Elly Ploumen was hiervoor genomineerd vanwege Achmea’s visie op de Toekomst van Werken. Tijdens een live-uitzending werd Elly verrast met de winst! Volgens Elly is deze prijs een prachtige erkenning voor Achmea en een bevestiging van de mooie dingen die samen worden gedaan!

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!