Nieuws

“Als je het kan dromen, kan je het doen.”

Hava Göktekin-Kahrman

Ik ben Hava Göktekin-Kahraman, 51 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Turkije. Ik ben vanaf van mijn 11e jaar in Nederland. Ik ben getrouwd en moeder van 2 dochters van 20 en 15 jaar oud. Ik werk al 28 jaar bij Achmea. Ik heb voor verschillende labels van Achmea gewerkt in verschillende functies.

“Als je het kan dromen, kan je het doen.”

Vanaf 2013 heb ik de functie van klantcontact medewerker bij Zilveren Kruis. Ik ben een klachtbehandelaar. Ik werk 24 uur per week. Voor mijn functie komt mijn moedertaal Turks ook goed van pas. Ik help regelmatig verzekerden in het Turks en dat is ook nooit een probleem. Ik word ook regelmatig via andere afdelingen gevraagd om een document, nota of een rapport te vertalen van Turks naar Nederlands. Dat doe ik met groot plezier en ik krijg hier ook de ruimte voor.

Daarnaast ben ik ambassadeur van Gezond Werken en lid van Kleurrijk Achmea. Ik werk in een team van 15 personen en waarvan 3 collega’s met andere culturele achtergrond. Ik vind het fijn dat er ook diversiteit in een team aanwezig is.

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!