Nieuws

Kleurrijk Achmea; kun jij voorbij jezelf de ander zien?

Nima Farah

Mensen verschillen, gelukkig maar. Achmea wil dat iedereen zich welkom voelt. Dus doen we ons uiterste best om dat voor elkaar te krijgen. Elke dag werken we aan een nog diversere en inclusievere omgeving, waarin onze medewerkers de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. We geloven erin dat een diverse organisatie leidt tot betere prestaties. Alle verschillende talenten en perspectieven binnen onze organisatie dragen bij aan betere besluiten, meer creativiteit en innovatie. We snappen best dat – naast al die verschillen – het soms ook fijn is om samen met je gelijken iets te ondernemen. Dat kan dankzij meerdere interne netwerken waaronder Jong Achmea, LHBT HoLa en Autisme Ambassade, culturele diversiteit en Kleurrijk Achmea. Die laatste wordt vandaag, op Diversity Day, gelanceerd!

Kleurrijk Achmea; óm meer bewustwording te creëren!
Vanaf vandaag mag Achmea zich nóg een netwerk rijker rekenen; Kleurrijk Achmea. Het interne netwerk staat voor een omgeving waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Meer bewustwording creëren, dat is het doel! Er is binnen het netwerk ruimte om verhalen en ervaringen te delen. Om zo dichter bij elkaar te komen, elkaar te inspireren en elkaar nog beter te begrijpen. Dit is een volgende stap richting een Achmea waarbij culturele diversiteit en inclusiviteit volledig vanzelfsprekend is

.... Kun jij voorbij jezelf de ander zien?  

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!