Nieuws

Leren en Ontwikkelen binnen Achmea bekroond met Academy Award 2019

Roger Schoone

Op 19 november tijdens het jaarlijkse congres van Develhub, het Netwerk voor HRD en Learning and Development Professionals, werd de Achmea Academy trotse winnaar van de Academy Award 2019.

Op 19 november tijdens het jaarlijkse congres van Develhub, het Netwerk voor HRD en Learning and Development Professionals, werd de Achmea Academy trotse winnaar van de Academy Award 2019.

De vakjury oordeelde dat de Achmea Academy toonaangevend is op het gebied van leren en ontwikkelen binnen grote organisaties. Achmea Academy werd samen met de academies van ABN AMRO (CIRCL) en het Ministerie van Buitenlandse zaken genomineerd.

Manager van de Achmea Academy Roger Schoone over deze mooie prijs: “Het winnen van deze award bevestigt dat we in de buitenwereld en binnen vakorganisaties blijvend gezien worden als een werkgever die veel aandacht besteedt aan leren en ontwikkelen. Dat is niet alleen intern belangrijk, maar ook voor het aantrekkelijk positioneren van Achmea als moderne werkgever. Ik ben trots op het team van de Achmea Academy en de collega’s van Organisatie en Coördinatie (CDV) die dagelijks hard werken om leren en ontwikkelen binnen Achmea toegankelijk en passend op de (strategische) doelstellingen te maken. Dit is echt een mooie erkenning!”

Ieder jaar wordt onder de Academy’s die aangesloten zijn bij het Develhub-netwerk onderzoek en uitvraag gedaan naar wat de visie op leren is, hoe zij georganiseerd zijn en hoe zij hun rol en de toekomst van leren invullen binnen de organisatie. Tijdens het jaarlijkse congres (19 november) waar de genomineerde academy’s zichzelf presenteerden werd door een vakjury van leer- en ontwikkelprofessionals de Award corporate Academy van het jaar uitgereikt.

Wat is Develhub?
Develhub is een kennisplatform en netwerk van experts op het vlak van leren en ontwikkelen met betrekking tot strategie ontwikkeling, het ontwikkelen van leerlijnen, management development en kennismanagement. Zij ondersteunen academy’s in hun bijdrage aan de realisatie van de strategie (en daarmee aan het succes) van hun organisatie.

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!