Nieuws

Loopbaanpad Financieel Management Traineeship

Frank Bekkers

“Werken in een grote organisatie waarvan Finance het kloppend hart is en zich laat horen in de samenleving. Hier wil ik werken na mijn studies Business Studies en Financial Economics. Die rol in de samenleving vind ik belangrijk omdat het aansluit bij mijn persoonlijke drijfveren, dat dit het op feestjes zo leuk maakt om te vertellen waar je werkt is alleen maar mooi meegenomen!

In het Financieel Management Traineeship ontwikkel ik mijn breed. Inhoudelijk, omdat mijn opdrachten variëren van de holding tot in de dagelijkse operatie in zowel binnen- als buitenland. Maar zeker persoonlijk, ik word gecoacht mezelf uit te dagen. Een intern coaching programma helpt mij uitdagingen op te zoeken en bereidt me voor om situaties die ik spannend vind juist op te zoeken. Juist hier leer ik van!

Na het traineeship start ik als business controller. Dé plek om te leren om een organisatie aan te sturen. Ik leer vóóruit kijken om in te spelen op trends binnen de organisatie en samenleving. Als kritische business partner daag ik management en directie uit met een andere blik naar de operatie te kijken. Best spannend in mijn ‘eerste echte baan’! Vervolgens ga ik leidinggeven in de dagelijkse operatie. Geen advies geven, maar zelf laten zien hoe ik met mijn team de klant van Achmea ga verassen. Ook hier kijk ik vooruit, het is mijn uitdaging om te innoveren en de klant hiervan te laten profiteren. Als Head of Operations binnen Finance & Risk combineer ik nu mijn ervaring binnen finance en de operatie. Ik stuur twee operationele en twee financiële teams aan, waarbij ik ook (strategisch) advies geef aan de directie en de Raad van Bestuur. Nu leer ik leidinggeven dus te combineren met inhoud en beleid.

In mijn loopbaan binnen Achmea leer ik zoveel mogelijk. Dit is ook mijn tip aan jou is: ben nieuwsgierig! Leer zoveel mogelijk, doe dingen die je spannend vindt en laat je hier niet in afremmen. Achmea helpt je hierbij, maar je doet het zelf!”

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!