Nieuws

Opdracht Financieel Management Traineeship

Max Kooij

“Mijn laatste opdracht van mijn Traineeship heb ik gedaan bij Business Finance Team Inkomen als Business Controller voor Verzuimverzekeringen en Operationeel Management. 

Het bewaken van het verdienmodel van Achmea Inkomensverzekeringen

De opdracht betrof een vrije rol met als opdracht omschrijving: ‘het bewaken van het verdienmodel van Achmea Inkomensverzekeringen’. Dit heb ik in samenwerking met mijn team uitgevoerd door onder andere:

• Afdelingen te adviseren over het verbeteren van de totale business performance

• Het opstellen van budget planningen en management rapportages

• Uitvoeren van verschillende financiële analyses

• In multidisciplinaire teams de prijzen voor onze klanten bepalen

Wat mij aantrekt aan deze rol is het de grote vrijheid in bepalen van mijn werkzaamheden. Dit geeft de mogelijkheid een eigen visie op de business te ontwikkelen en deze uit te dragen. Maar ook mijzelf in te zetten daar waar ik dat het meest nodig acht. Op deze manier sta ik in mijn kracht om bij te dragen aan het verbeteren van financiële resultaten. Ik vind het leuk dat ik dit mag doen voor 4 verschillende merken op 3 verschillende locaties, dit maakt mijn werk afwisselend. Daarnaast geeft het voldoening om maatschappelijke impact te maken door het overnemen van (té) grote risico’s van MKB bedrijven tegen een faire prijs.Mijn team is een mix van ervaring en talent. Door veel samen te werken kan ik snel mijn vakkennis en competenties ontwikkelen. Wat mij aanspreekt aan verzekeren is dat de producten complex en meerjarig zijn. Dit maakt mijn omgeving ideaal om verder te ontwikkelen als complete financial. Deze Trainee opdracht is mij dan ook dusdanig goed bevallen dat dit nu mijn vaste functie is binnen de organisatie.”  

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!