Nieuws

Opdracht Management Traineeship

Elles van Geest

”Voor mijn eerste opdracht ging ik aan de slag bij de afdeling Product Management van Zilveren Kruis. Ik wilde graag meerdere rollen vervullen, zodat ik erachter kon komen wat het beste bij mij past. Uiteindelijk ging ik aan de slag als productmanager en projectleider en was ik verantwoordelijk voor een tweetal procesverbeteringen."

"Als productmanager was ik verantwoordelijk voor alternatieve zorg (niet-reguliere zorg). Samen met een productspecialist analyseerde ik de ontwikkelingen rondom deze zorgsoort (zowel intern en extern) en stelde we een concreet beleidsdocument op voor 2021.

Tegelijkertijd was ik projectleider van een multidisciplinair team die een nieuw zorgproduct aan het ontwikkelen was voor mensen met obesitas. Mijn rol was voornamelijk om ervoor zorgen dat er concrete stappen werden gezet. Uiteindelijk hebben wij ons idee verder uitgedacht en geconcretiseerd in een presentatie. Deze hebben wij besproken met externe partijen en wij hebben een pilot opgezet om het product te testen.

Daarnaast was ik als het ware een “change agent” en had ik als doel om twee interne processen te verbeteren. Omdat er op de afdeling geen eenduidige wijze van informatie overzichtelijk vastleggen was, heb ik een nieuwe werkwijze en mappenstructuur geïntroduceerd. Daarnaast hield ik mij bezig met het verbeteren van de samenwerking tussen twee verschillende afdelingen op verschillende Achmea locaties. Voor beide procesverbeteringen begon ik met een het uitwerken van een probleemboom, om vervolgens gezamenlijk tot oplossingen te komen.”

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!