Nieuws

Opdracht Management Traineeship - Iris Nijman

Iris Nijman

“In september 2017 ben ik als Management Trainee begonnen bij Achmea. En nu een jaar verder heb ik niet alleen kennis gemaakt met Achmea in Nederland, maar heb ik ook zes maanden gewoond en gewerkt in het buitenland!

De bestemming van mijn buitenlandopdracht was Bratislava, Slowakije, waar ik mijn opdracht bij één van onze ‘operating companies’ ‘Union’ heb gedaan. Slowakije was een land waar ik helemaal geen beeld van had. Juist dat sprak me aan: hoe zou het zijn om te wonen en werken op een plek waar je compleet onbekend bent? Waar je de taal niet spreekt en de cultuur niet kent?Ook mijn opdracht was onbekend terrein voor mij. Ik ging aan de slag op de Digital Sales & Marketing afdeling. Hier was de ambitie om meer data-gedreven te werken, en mijn taak was om over de online marketing data te rapporteren. Samen met een data-analist heb ik analyses gemaakt van digitale data. Op basis hiervan konden vervolgacties worden bepaald voor het team. Op den duur kreeg de afdeling te maken met grote veranderingen. Best een onrustige periode, maar de veranderende situatie bleek een nieuwe kans: de laatste maanden van mijn opdracht heb ik meegewerkt aan de nieuwe strategie van de afdeling. Een interessant project!Het viel me op hoe snel ik gewend raakte aan mijn nieuwe omgeving. Al snel kon ik de weg vinden, ontmoette ik leuke mensen en leerde ik zelfs wat woorden Slowaaks. Bratislava als stad heeft me enorm verrast. En een toffe bijkomstigheid… de stad ligt op een steenworp afstand van Wenen, en een busrit bij Boedapest vandaan!Het halfjaar is voorbij gevlogen. Ik heb niet alleen een ander land leren kennen, maar ook heel veel over mezelf geleerd. Het was een achtbaan aan ervaringen die ik niet had willen missen!”  

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!