Nieuws

Werken bij Achmea: kansen krijgen, pakken en groeien

Gülnaz Tas

Werken bij Achmea betekent… eindeloze ontwikkelingsmogelijkheden. Dé ideale omgeving voor Doorpakkers. Zin om onbeperkt te leren? Dat kan met het All You Can Learn opleidingsbudget! Toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is een interne stap zo gemaakt. Want sterke merken, interessante vakgebieden, mooie onderdelen genoeg! Zo hoef jij je nooit te vervelen. Doet Gülnaz ook niet. Lees haar verhaal. 

Vrouw zittend aan tafel achter laptop

Als acceptant bij MKB bedrijven (Interpolis) heeft Gülnaz de afgelopen jaren niet stilgestaan als het gaat om haar eigen ontwikkeling. Sterker nog: zij heeft zich binnen Achmea voorzien van een mbo, hbo én Bachelor diploma.

"Het is supermooi dat dit binnen Achmea mogelijk is. Je eigen ontwikkeling wordt echt als belangrijk gezien en ik kan er voor mijn toekomst iets mee.

Mijn leidinggevende zag bij mij potentie om door te groeien

We hebben samen een groeiplan opgesteld. Mijn eigen ambitie om door te groeien, speelde ook mee natuurlijk. Ik wilde graag mijn arbeidskansen vergroten en daarvoor wordt vaak een hbo diploma gevraagd.

Ik kreeg de mogelijkheid om de hbo-leergang Bedrijfskunde te doen

Deze leergang wordt intern aangeboden; heel fijn, want je doet het dus samen met collega’s. Je stimuleert elkaar en hebt steun aan elkaar als het even minder gaat. Hoewel het soms best heftig was om de studie te combineren met werk en een gezin, werd het na een tijdje steeds leuker. Ik kreeg de smaak te pakken en het combineren ging minder een rol spelen.

Je gaat je realiseren dat je verder gaat en naar de toekomst gaat kijken

Tijdens het leren groei je al. Ik heb in 8 jaar een mooie ontwikkeling doorgemaakt van een interne mbo-opleiding Bank en Verzekeren naar een hbo-opleiding Bedrijfskunde tot een bachelor Verandermanagement. Ik ben ontzettend blij dat mijn teamleider dit mogelijk heeft gemaakt. Het pakken van eigen regie en dan ook het vertrouwen krijgen om verder te kijken en te groeien ervaar ik echt als een kers op de taart van het werken bij Achmea.

Achmea heeft mij veel ruimte, vertrouwen en tijd gegeven

Om aan mijn ontwikkeling en loopbaan te werken. Ik kreeg tijdens de opleiding feedback op mijn opdrachten van mijn leidinggevende en tips om bijvoorbeeld een keer mee te lopen op een andere afdeling."

Wil jij net als Gülnaz doorpakken? Ontdek de eindeloze ontwikkelingsmogelijkheden bij Achmea. Bekijk onze vacatures en solliciteer. Eerst meer weten? We staan altijd open voor een (digitaal) bakkie☕! 

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!