Bij Achmea ben je niet zomaar een zorgprofessional. Je werkt bij ons aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, vanuit je hart. Je loopt voorop in het vakgebied en zet je talent in voor een samenleving waarin iedereen meedoet. Duurzaam samenleven noemen wij dat.

Werken in de zorg bij Achmea

Als grootste aanbieder van zorgverzekeringen maken we bij Achmea het verschil. Als zorgprofessional kan je bij ons werken in een beleidsrol, op strategie & innovatie, zorginkoop of naleving. In welk vakgebied je ook werkt, je draagt echt iets bij.

Werken bij een zorgverzekeraar is werken op macroniveau. Met jouw kennis zorgen we dat zorg betaalbaar en schaalbaar blijft. Dat we voorkomen, in plaats van genezen. En zo kunnen we de kwaliteit van de zorg ook de komende decennia blijven waarborgen. Dat doen we door in te zetten op preventie, slimme apps, verstandig beleid en goede en menselijke controle. Bij ons zit je zelf aan de knoppen om de zorg betaalbaar en duurzaam te maken.

Bijdragen op macroniveau

Als zorgprofessional is jouw werk belangrijk, waar je dat ook doet. Bij Achmea maak je impact op hoog niveau.

Jouw beleidsmaatregelen, innovaties en preventiemaatregelen hebben impact op de levens van miljoenen mensen. Hoe maken we zorg slimmer, sneller en menselijker?

Zo bouw je mee aan betere en eerlijkere zorg.

Ontwikkel jezelf als zorgprofessional

Bij Achmea sta je zelf aan het roer van je carrière. Van ons krijg je de tools om jezelf te ontwikkelen. Via ons all you can learn-programma volg je opleidingen en trainingen. Zo blijf je leren en jezelf ontwikkelen als professional en als mens.

Doorgroeien is bij ons de norm. Met onze ‘Verder coach’, loopbaancoaches en alle trainingen en opleidingen is er altijd een boeiende nieuwe stap tussen onze 13.000 collega’s.

Vragen?

Heb je vragen over werken als medisch professional bij Achmea? Neem gerust contact met me op, ik beantwoord je vragen graag!

Jacco Eijgelaar

+31630081969
+31630081969Stuur een WhatsApp bericht

Zorgvacatures in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke voorkeuren. Zodra we een nieuwe vacature hebben die aansluit, krijg je van ons een e-mail.