“Je hebt hier veel afwisseling door de vele klanten”
 

“Doordat Achmea IM een brede en diverse klantenkring kent, ontmoet je gesprekspartners met diverse achtergronden. Waar je de ene keer diep in de inhoud duikt om de motivatie voor de berekeningen in je beleggingsproces uit te leggen, spreek je in een volgende meeting met een breder perspectief juist veel meer over de “waarom” vraag. Dit dwingt je niet alleen om bijzonder alert te zijn bij het maken van je analyses, maar ook om het op een toegankelijke manier uit te kunnen leggen. Deze afwisseling houdt je scherp en daagt je uit om je ideeën zo helder mogelijk te verwoorden”.

Ralph Sandelowsky
Senior Portfolio Manager Commodities​


“Diversiteit aan experts die samen gaan voor een doel”

"Als Fiduciair Manager en LDI Solutions huis voor met name pensioenfondsen hebben we verschillende klantenwensen bij de invulling van vermogensbeheer. Achmea IM hanteert hierbij de missie ‘meer vermogen voor later’, zodat pensioenfondsen hun verplichtingen aan de pensioengerechtigden kunnen nakomen. Als Achmea IM willen we ons rol daarbij maximaal invullen en hebben daardoor een breed scala aan experts die werkzaam zijn in de vermogensbeheer keten.

Het geeft mij enthousiasme om met verschillende experts samen te werken en zodoende verschillende invalshoeken mee te nemen in de oplossingsrichtingen voor onze klanten. Zo leer ik kijken vanuit verschillende ramen en achtergronden. Daarnaast waardeer ik Achmea IM om haar maatschappelijke bijdrage. Het werken voor pensioenfondsen geeft mij het gevoel dat ik elke dag hard werk voor het pensioen van mijn oma (en andere oma’s)".

Gül Poslu
Business Development Director​

      

​​