Mijn Traineeship

Achmea als werkgever en bij uitstek het management traineeship past goed bij mij, omdat ik de controle krijg over het ontwikkelen van mijn ambities, vaardigheden en persoonlijke doelen. Ik krijg de mogelijkheid om ondernemend en proactief in een grote financiële organisatie mijn eigen pad te bewandelen. Hierbij krijg ik voortdurend coaching van mijn manager, mentor, coach en het netwerk van (oud)trainees. Ik merk dat het netwerk dat ik hierdoor in korte tijd heb kunnen opbouwen binnen Achmea bijzonder waardevol is, en mij helpt om te ontdekken waar mijn kwaliteiten liggen en waar ik echte toegevoegde waarde kan leveren. Centraal staan de vier losse trainee opdrachten, onder de labels van Achmea, waar ik mijn leercurve af kan stemmen op mijn ambities en in twee jaar een versnelde ontwikkeling door kan maken. Een van deze opdrachten is een internationale opdracht, waar ik mijn project- en leidinggevende ervaring verder ga verdiepen.

Daarnaast vind ik de ontwikkelingen die Achmea doormaakt interessant en uitdagend; hoe past Achmea zich aan aan een veranderende en veeleisender wordende (digitale) omgeving? Op veel aspecten zie ik Achmea daarin vooruitstrevend zijn en word ik actief betrokken om mee te denken over strategie- en beleidsvraagstukken.

Het Achmea management traineeship: verwacht in het diepe te worden gegooid, maar verwacht ook voldoende handvatten aangereikt te krijgen om op iedere situatie grip te krijgen en aan het roer te komen van je eigen carrière en ambities. ​

 

 

 ​  ​


  

 
 
Uitgestroomde Trainees

​​Wie ben ik?

Na mijn bachelor Rechtsgeleerdheid heb ik de masters Strafrecht en Ondernemingsrecht gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Sinds maart 2017 ben ik Management Trainee bij Achmea. 

 Projecten
​​- Specialist Naleving & Controle Zilveren Kruis
- Teammanager NOK Personenschade

>> Lees meer over de projecten van Coen