Mijn Traineeship

Na mijn studie zocht ik een baan waarin drie voor mij belangrijke dingen terug kwamen: maatschappelijke relevantie, verandering en persoonlijke ontwikkeling. Met het management traineeship van Achmea heb ik die combinatie gevonden.

 Vanuit de oude gedachte om samen risico’s te dragen zijn verzekeringen niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Tegelijkertijd staat Achmea onder druk en is transformatie nodig om relevant te blijven en mee te kunnen in elkaar steeds sneller opvolgende veranderingen. Het spanningsveld tussen die maatschappelijke rol, de druk om mee te gaan met de tijd en het belang van gezonde bedrijfsvoering prikkelde mij om te solliciteren en zie ik nu overal in het bedrijf terug. Ik merk dat ik als trainee écht wat kan toevoegen. Juist omdat ik nog weinig kennis en ervaring heb kan ik alle vragen stellen, willen mensen weten hoe ik tegen ontwikkelingen aan kijk en ben ik in staat om nieuwe perspectieven te geven.

 Ik heb specifiek voor Achmea gekozen omdat de cultuur me aanspreekt. De werksfeer is informeel en als je een goed idee hebt wordt er naar je geluisterd, in welke positie je ook zit. Achmea biedt mij de mogelijkheid om zelf vier opdrachten te kiezen die ik interessant vind, en die daarnaast ook passen bij mijn ambities en de ontwikkeling die ik wil doormaken. Ik word daarin uitgedaagd door managers, mentoren, een coach en ander trainees, maar de regie ligt bij mij.   

 

 
                                                       
​ 


 ​


  

 
 
Uitgestroomde TraineesWie ben ik?

Na mijn bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap en master Publiek Management, aan de Universiteit Utrecht, heb ik een jaar als Community Manager bijeenkomsten voor topbestuurders van publieke en private organisaties georganiseerd. Sinds september 2016 ben ik Management Trainee bij Achmea.

 Projecten
- Ontwikkeling Centraal Beheer medewerkersprogramma
- Begeleiding herinrichtingstraject & vernieuwing Collectieve Aanvullende Verzekering
- Propositiemarketeer Interamerican (Athene)

>> Lees meer over de projecten van Eva