​Mijn Traineeship

Een traineeship bij Achmea zit heel goed in elkaar. Je hebt veel keuzevrijheid, er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en je wordt begeleid door mensen uit de top van het bedrijf.

Het leukste van het traineeship vind ik dat ik mezelf kan ontdekken. Na mijn studie wist ik nog niet precies wat voor functie bij mij zou passen. Doordat het traineeship uit verschillende opdrachten bestaat, krijg je de kans om te kijken wat voor divisie bij je past, maar ook welke rol. Achmea is heel groot. De cultuur bij Zilveren Kruis is weer heel anders dan bij Achmea Bank of bij Centraal Beheer. Dat zorgt voor een grote variatie tijdens je traineeship.

Mijn advies aan nieuwe trainees: stop zoveel mogelijk enthousiasme en energie in je traineeship. Trainee zijn opent deuren en geeft je unieke kansen… Pak ze!​
.                                                       
​ 


 ​


  

 
 
Uitgestroomde Trainees
Wie ben ik?
Na mijn middelbare school heb ik aan de Rijkuniversiteit Groningen mijn bachelor Bedrijfseconomie en Master Finance behaald. Sinds maart 2015 ben ik Financieel Management Trainee bij Achmea.

Projecten
- Kostenverdeel model voor Achmea Bank opgezet
- Commercieël budget Zilveren Kruis naar een hoger plan    brengen

Uitstroomfunctie
- Adviseur balansmanagement

>> Lees meer over de projecten van Roelof