​Mijn Projecten1.    
Het optimaliseren van de processen binnen de klantenservice van onze claims organisatie

Ik heb met een kritische blik gekeken naar de targets waarmee we onze medewerkers aansturen. Stellen we de klant op deze manier centraal? Kan dit nog effectiever en efficiënter? Het heeft verhelderende inzichten over de werkvloer voor de directie opgeleverd, die meer zijn gaan sturen op het opleiden en ontwikkelen van medewerkers.


2.    
Het bouwen van een nieuw business model in Griekenland 
 

 
In deze opdracht heb ik bij ons dochterbedrijf Interamerican in Athene een verzekering tegen brand en diefstal voor winkeliers op de markt gebracht. Dit heb ik gedaan via een marktonderzoek onder deze klanten. We hebben hiermee ingespeeld op de behoefte van de Grieken. In de eerste maand zijn er maar liefst 250 polissen verkocht, een succesvol begin!


3.    
Het ontwikkelen van een innovatieve reisverzekering 

Ik heb een digitale reisverzekering ontwikkeld via de start-up methodologie. Om budget te verkrijgen heb ik het idee gepitcht binnen Achmea. Het houdt in dat je via een app simpelweg ‘met een swipe naar rechts’ een verzekering kunt afsluiten en geholpen worden als je in nood bent. 
4.     Het aansturen van een klantcontact team

Op dit moment ben ik als teamleider aan de slag bij de afdeling Verkoop van Financiële Diensten bij Centraal Beheer. Hier ben ik bezig met het aansturen, coachen en motiveren van een team van 16 medewerkers. Naast het operationele management hou ik me ook bezig met het verbeteren van de processen van deze afdeling.


 
 

  ​ 


 ​


  

 
 
Uitgestroomde Trainees
Wie ben ik?
Na mijn middelbare school heb ik Economie aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Sinds september 2015 ben ik Management Trainee bij Achmea.

Projecten​
- Lean visie gecreëerd van operationele KPI’s bij de      Achmea Claims Organisatie
- MKB propositie ontwikkeld bij Interamerican in Athene
- Portfolio transitie begeleid van Zilveren Kruis naar een        grote internationale verzekeraar
- Teamleider Financiële Diensten bij Centraal Beheer