​Mijn Projecten

 

1.
    
Introductie Agile werken bij Zilveren Kruis

 

Binnen de afdeling Marketing van Zilveren Kruis was ik onderdeel van het kernteam dat een nieuwe innovatieve werkwijze heeft geïmplementeerd, namelijk Agile werken. Hierbij werk je in kleinere, multidisciplinaire teams waarbij het doel is beter te kunnen reageren op verandering in de omgeving. Voor dit project was ik verantwoordelijk voor het opnieuw inrichten van de organisatie, het coachen en trainen van medewerkers, en het ondersteunen van het management bij de praktische uitvoer van de door mijn team uitgewerkte transitie.


2.
    
Business development bij Eurapco (in Zürich)

 

Voor mijn buitenlandopdracht heb ik een half jaar in Zürich gewerkt bij Eurapco, een strategische Europese alliantie van acht verzekeraars met een gecombineerde premieomzet van ruim 54 miljard euro. Hier heb ik op strategisch niveau gewerkt aan manieren om de samenwerking tussen deze verzekeraars verder te verbeteren. Zo heb ik een plan ontwikkeld om de organisatiestructuur van Eurapco te optimaliseren, wat de komende jaren geïmplementeerd zal worden. Daarnaast heb ik een internationale tweedaagse business-meeting voor de verzekeraars aangesloten bij Eurapco georganiseerd.


3.
    
Verandermanagement bij Centraal Beheer

 

 

Voor mijn derde opdracht ben ik werkzaam geweest bij de afdeling Zakelijke Schade binnen het team Sales Kleinmarkt. Dit team is verantwoordelijk voor de verkoop van zakelijke verzekeringen aan kleine tot middelgrote bedrijven. De ambitie  van de afdeling Schade Bedrijven is om klanten beter en sneller te helpen en om dat te realiseren worden werkzaamheden en functies anders ingevuld. Mijn opdracht als projectleider was om de klanttevredenheid te vergroten door te zorgen dat elke adviseur de klant direct kan helpen met al zijn vragen en door de werkprocessen anders in te richten. 

4. Teammanager AVB bij Achmea Personenschade

Op dit moment ben ik als teammanager aan de slag bij de afdeling PErsonenschade binnen de Divisie Schade en Inkomen. Hier hou ik mij bezig met de aansturing van het AVB-team, bestaande uit zes medewerkers. Daarnaast ben ik ook betrokken bij verschillende projecten. Ik houd mij onder anderen bezig met het in kaart brengen van de omvang en gewenste positionering van zakelijke letschelschadeclains binnen de afdeling. 

 
 

 
 

 
                                                       
​ 


 ​


  

 
 
Uitgestroomde TraineesWie ben ik?
Na mijn bachelor sociologie aan de Universiteit van Utrecht heb ik een master Human Resource Management gevogld aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Sinds september 2105 ben ik Management Trainee bij Achmea.

Projecten
- Agile werken geintroduceerd bij Zilveren Kruis
- Buitenlandopdracht in Zurich bij Eurapco
- Optimaliseren MKB sales team bij Centraal Beheer
- Teammanager bij AVB Achmea Personenschade