Mijn Projecten
 

1. Ontdekken van de financiële keten, specialisatie Zorg
In mijn eerste opdracht heb ik drie verschillende afdelingen gezien. De eerste periode werkte ik bij de financiële administratie, waar ik in zoveel mogelijk informatie heb opgezogen om zo een beeld te krijgen van de administratie. Daarna werkte ik bij Financial Control Zorg, waar ik een analyse deed op de boekingsgang van ons reis- en expatproduct. De laatste twee maanden werkte ik bij de afdeling Reporting. Hier was ik verantwoordelijk voor een hoofdstuk in het halfjaarverslag en deed ik de afstemming met de verschillende binnen- en buitenlandse divisies en de accountants.
 

2. Opzetten van een kostenverdeelmodel voor Achmea Bank

In mijn tweede opdracht heb ik een kostenverdeelmodel opgesteld op basis van Activity Based Costing bij Achmea Bank. In deze ‘kop-staart’ opdracht zat veel afwisseling. In de eerste weken haalde ik zoveel mogelijk informatie over Achmea Bank op bij alle afdelingen van de bank, en ging ik op zoek naar praktijkvoorbeelden van Activity Based Costing binnen de rest van Achmea. Vervolgens heb ik het model opgezet, gepromoot en gebruikt voor analyses. Het is heel gaaf om je model later terug te zien als voorbeeld voor andere bedrijfsonderdelen! 

3. Verbeteren van het Commercieel Budget
In mijn derde opdracht doe ik verschillende projecten bij de afdeling Business Control. Mijn hoofdopdracht is het commercieel budget naar een hoger plan tillen. Dit budget bestaat uit verschillende varianten om zakelijke klanten te helpen, bijvoorbeeld bij preventie. Verder ben ik momenteel bezig met een analyse op de MKB portefeuille en ons vitaliteitspakket voor hogescholen. Hierbij kom ik met verbeterideeën  op basis van een combinatie van data en klantinput.​ ​


 

 

   

 
Uitgestroomde Trainees


Wie ben ik?

Na mijn bachelor Bedrijfseconomie aan de UVA heb ik de master Financial Management aan de VU afgerond. Sinds september 2016 ben ik Financieel Management Trainee bij Achmea.

Projecten
-
Basisprogramma Finance binnen de keten Zorg
- Productontwikkeling en pricingmodellen opstellen voor Achmea Bank
- Verbeteren commercieel budget bij Achmea Control​