Mijn Projecten
 

1. Basisprogramma Zorg

Tijdens het basisprogramma heb ik in een half jaar de financiële keten van de divisie Zorg doorlopen. Achtereenvolgend heb ik opdrachten gedaan op  
de financiële administratie, Business Control en Financial Control bij Zilveren Kruis. Ik heb mij onder andere bezig gehouden met het opstellen van risicorapportages, de zorgkostenramingen en het jaarwerk. In het basisprogramma krijg je een goed beeld van wat de verschillende financiële functies en afdelingen binnen de organisatie inhouden. Ook leer je in een korte periode enorm veel collega’s kennen. 

2. Productontwikkeling, pricing en kostenallocatie

In mijn tweede opdracht werk ik mee aan het ontwikkelen van een nieuw financieel product bij Achmea Bank. Hierbij richt ik mij op de financiële aspecten van productontwikkeling. De opdracht geeft mij de kans om dicht bij de klanten en producten van Achmea Bank te staan. Daarnaast werk ik aan een nieuwe prijsmatrix voor de spaarproducten van Achmea Bank. Deze matrix is een tool die wordt gebruikt om snel op prijs te kunnen sturen. Verder houd ik mij bezig met kostenallocatiemodellen en het opstellen en verbeteren van stuurinformatie voor de directie van Achmea Bank.
 

3. Business Control Inkomen

Het Business Finance Team Inkomen heeft als doelstelling om het verdienmodel van het Inkomensbedrijf van Achmea te bewaken. De Trainee-opdracht is dit vanuit Business Control voor het product Verzuim te doen. Denk daarbij aan het adviseren van betrokken afdeling Verzuim over het verbeteren van de totale business performance en daaraan gerelateerde management informatie t.b.v. sturing en beheersing. Waaronder het pricing proces voor zowel Verzuim als WIA.
 


 

 

 

​ 


 ​


  

 
 
Uitgestroomde Trainees


Wie ben ik?

Na mijn bachelor Bedrijfseconomie aan de UVA heb ik de master Financial Management aan de VU afgerond. Sinds september 2016 ben ik Financieel Management Trainee bij Achmea.

Projecten
-
Basisprogramma Finance binnen de keten Zorg
- Productontwikkeling en pricingmodellen opstellen voor Achmea Bank
Business Control Inkomen