​Mijn Projecten

1.    
Scrum Master van een Centraal Beheer Website Development Team


Mijn eerste opdracht bestaat uit het toepassen van de Agile methode en het ondersteunen van een Centraal Beheer ontwikkelteam in hun dagelijkse werkzaamheden. Als Scrum Master heb ik een coördinerende, coachende en faciliterende rol. Mijn hoofdtaak is om ervoor te zorgen dat het team productief en optimaal werkt door belemmeringen weg te halen en het Scrum proces in goede banen te leiden. 

2. Projectleider oprichting data expertise centrum bij Business Intelligence

Voor mij tweede opdracht blijf ik dichter bij mijn vooropleiding Data Science. Deze opdracht bestaat uit het uitwerken van een projectplan voor de oprichting van een data expertise centrum voor de IT-keten. Dit centrum zal zich richten op het verbeteren van processen en efficiëntie middels data analyse. Daarnaast doe ik onderzoek naar hoe Achmea de transitie naar een data-gedreven organisatie kan bevorderen.

   

 
Uitgestroomde Trainees
Wie ben ik?
Na mijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht heb ik een master Data Science gevolgd aan de Universiteit van Tilburg. Sinds september 2016 ben ik IT Management Trainee bij Achmea.

Projecten
- Leiding geven aan een IT scrum team bij Centraal Beheer
- Oprichten van een data expertise centrum bij Business Intelligence