​Mijn Projecten

1.    
Projectleider Hybride Cloud

 

In mijn eerste opdracht werk ik aan de Hybride Cloud strategie van Achmea. Door het opzetten van een PoC (Proof of Concept) met verschillende cloud scenario’s kunnen we deze nieuwe technologie beproeven en mogelijk in de toekomst implementeren. Als projectleider heb ik hierin een coördinerende en faciliterende rol waarbij ik van A tot Z verantwoordelijk ben voor het project. 


2. Achmea Omnichannel programma  afstemmen tussen de business & IT

Achmea heeft als doelstelling om zijn klanten Omnichannel van dienst te kunnen zijn, ongeacht via welk kanaal (chat, social media, telefoon, via de app of per telefoon) je contact met ons zoekt wij zijn altijd op de hoogte. Het kunnen bedienen van je klanten en in staat zijn om naadloos te kunnen schakelen tussen deze kanalen vergt een goede afstemming tussen de business en IT processen. Tijdens mijn opdracht begeef ik mij in een consultancy achtige rol om deze afstemming te bevorderen. Tevens focus ik mij op de toekomst van chat en de mogelijkheden hiermee als we kijken naar trends zoals AI & Big Data.

 

​ 


 ​


  

 
 
Uitgestroomde Trainees
Wie ben ik?
Na mijn bachelor Informatica aan de Hogeschool van Rotterdam heb ik een master Information Management gevolgd aan de Universiteit van Tilburg. Sinds september 2016 ben ik IT Management Trainee bij Achmea.

Projecten
- Achmea Hybrid Cloud programma: proof of concepts met verschillende cloud scenario's
- Omnichannel programma afstemmen tussen business en IT