Stagemogelijkheden

Een steile leercurve

Het spreekt voor zich dat de grootste verzekeraar van Nederland altijd op zoek is naar talentvolle en ambitieuze studenten die ons scherp weten te houden. Die benieuwd zijn naar wat zich binnen Achmea afspeelt. En die in korte tijd veel willen leren.

Stage- of afstudeerplek?

Volg je een mbo-, hbo- of wo-opleiding en heb je interesse in een meewerkstage of een afstudeeropdracht bij Achmea? Kijk dan in ons vacatureoverzicht. Hier staan alle beschikbare stage's en afstudeeropdrachten binnen Achmea. Staat jouw ideale stage er niet tussen? Wij zijn blij met jouw interesse in Achmea en adviseren je dan een Job Alert te maken om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe stages bij Achmea. Open stage- of afstudeerverzoeken kunnen wij niet in behandeling nemen, gezien de hoeveelheid verzoeken die wij hiervoor ontvangen.

Begeleiding

Stel, je sleept die felbegeerde meewerkstage of afstudeeropdracht binnen. Dan is je begeleider je eerste aanspreekpunt binnen Achmea. Hij of zij ondersteunt je gedurende het gehele traject. En dat wil bijvoorbeeld zeggen dat jullie regelmatig in gesprek gaan over je progressie en plannen. Tegen het einde krijg je een beoordeling en evalueren jullie de afgelopen periode samen.

Vragen?

Wil je meer weten over de meewerkstages of de afstudeeropdrachten? Neem contact op met de persoon die genoemd wordt in de stageomschrijving of lees over de ervaringen van onze stagiaires of lees over de ervaringen van onze stagiaires.