Start in de voorhoede

Start in de voorhoede
 
Ben je bijna of net klaar met je hbo- of universitaire studie? Ontdekken wat de arbeidsmarkt je te bieden heeft is best spannend. Je staat aan de vooravond van een paar belangrijke veranderingen in je leven. Maar één ding weet je zeker: je hebt de kracht en de visie om mensen en organisaties verder te brengen. En dus zoek je een plek waar je leiderschap de ruimte krijgt. Goed nieuws: young professionals zoals jij kunnen zich bij Achmea breed oriënteren op de toekomst. Welkom in onze rollercoaster! Lees hieronder wat jouw mogelijkheden zijn of maak persoonlijk kennis tijdens een Achmea Inhousedag of bij een van de evenementen op universiteiten waar wij regelmatig aanwezig zijn.
 
Traineeships
High potentials met een academische master op zak bieden we drie traineeships van twee jaar: het Management Traineeship, het Financieel Management Traineeship en het IT Management Traineeship. Een traineeship is zonder twijfel een mooi startpunt als je net van de universiteit komt. Je krijgt veel ruimte en verantwoordelijkheid, zodat je ook écht een verschil kunt maken; binnen Achmea en (in)direct op het leven van veel mensen. Dus als je je op dit moment oriënteert op je eerste (of tweede) baan na je universitaire master, weet dan dat je bij ons vanaf de eerste dag voor de volle honderd procent meedoet. Kijk voor meer informatie over onze traineeships op www.traineetakeover.nl
 
Talentships

Zorginkoop
In het Talentship Zorginkoop voer je vier projecten van elk een halfjaar uit binnen Zilveren Kruis. Je maakt kennis met de beleidsaspecten door mee te denken over de processen rond het inkopen van zorg. Daarnaast zit je om de tafel met ziekenhuizen en andere zorgaanbieders om over de inhoud en condities te onderhandelen. Vanzelfsprekend leer je ook de achterkant van het proces kennen: de beoordeling en afhandeling van zorgdeclaraties. Zo ontwikkel jij je tot een professional op een sleutelpositie binnen Zorginkoop. We helpen je met je persoonlijke groei via een eigen coach en uitdagende trainingen. Dit programma staat open voor pas afgestudeerde wo’ers met een drive om zorg beter te maken en tegelijk betaalbaar te houden.
 
Online Marketing
Binnen het Talentship Online Marketing ga je bij diverse marktleiders in Nederland aan de slag. Je speelt al direct een belangrijke rol bij de ontwikkeling van innovatieve digitale diensten en producten binnen Achmea. Maar daarnaast doe je ook unieke ervaring op bij andere bedrijven. Zo rouleer je anderhalf jaar lang in drie periodes van een halfjaar over de beste onlineafdelingen van ons land. Vier dagen in de week ga je aan de slag met boeiende opdrachten in uitdagende markten, terwijl de vrijdag in het teken staat van opleiding en/of intervisie. Geen betere manier om het snel veranderende online marketingvak in de vingers te krijgen, van personal experience en merkmanagement tot search engine advertising. Ideaal voor hbo’ers en wo’ers met een brede achtergrond en een passie voor digital marketing.
 
IT
Het Talentship IT bestaat uit een reguliere startersfunctie, maar dan met heel veel extra faciliteiten om alles uit jouw talent te halen. Zo is er een interessant aanbod vakgerelateerde opleidingen die precies worden afgestemd op de inhoud van je werk en wat je nog meer aan kennis en vaardigheden wilt ontwikkelen. Ook krijg je alle gelegenheid voor persoonlijke groei. Na ongeveer een jaar tot anderhalf jaar ben je klaar om je next steps te maken. Je stroomt dan door naar een mediorfunctie, en van daaruit werk je verder aan je carrière. De diepte van dit talentship is aantrekkelijk voor hbo’ers en wo’ers die een expert willen worden in een bepaald vakgebied, zoals security of big data.
 
Talentships starten één of twee keer per jaar. Meld je hier aan voor een job alert wanneer je weer kunt solliciteren.
 
Andere startersfuncties
Voor jonge hbo’ers of wo’ers met het juiste profiel hebben we bovendien met enige regelmaat diverse prachtige startersfuncties. Van IT en online marketing tot data-analyse. Aanstormende professionals kijken dus direct naar het actuele vacatureaanbod.