Goed je werk kunnen doen op een plaats die jij prettig vindt. Dat hoeft niet in een kantoor te zijn, maar kan ook thuis aan een goed bureau. De keuze is aan jou: Bij Achmea krijg je de vrijheid om zelf te bepalen waar en hoe je jouw werk doet. 

Op kantoor

De meeste teams werken twee vaste dagen op kantoor. Zo ontmoet je je collega's en heb je de tijd om samen te werken, te lunchen en bij te praten. Bij de koffieautomaat of tijdens een gezonde lunch praat toch anders dan via Teams. 

Op kantoor hebben we goed ingerichte werkplekken met beeldschermen, toetsenbord en muis voor je klaarstaan. Heb je een bespreking? Daarvoor hebben we veel inspirerende ruimtes beschikbaar. 

We hebben locaties door heel Nederland. Met jouw team werk je in principe vanaf één vast kantoor. Geen tijd gehad om een boterham te smeren? In onze bedrijfsrestaurants kan je heerlijk lunchen! 

Thuiswerken

Wil je thuiswerken? Dat kan natuurlijk! Je spreekt met jouw team en leidinggevende af op welke dagen je thuiswerkt. 

Je ontvangt hiervoor een thuiswerkvergoeding. Ook krijg je elke vijf jaar een budget van €1.000 om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten. Zo blijf je langer gezond en kan je ook thuis lekker je werk doen. 

Collega's werken met VR bril

Jouw droombaan in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!