Jong Achmea is een community voor en door Achmeanen – van vast, tijdelijk, flexibel tot stagiair – tot en met 35 jaar. Vanuit Jong Achmea heb je de mogelijkheid om je netwerk te verbreden, verbinding te vinden met andere collega’s en om jezelf verder persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen ! In een korte tijd kan je een netwerk van collega’s opbouwen, ervaringen delen en kennis opdoen van experts in andere vakgebieden.

Verbinden

Achmea is groot, heel groot zelfs. In een organisatie van 12.000 collega’s spreek je niet iedereen elke dag. Daarom organiseert Jong Achmea verschillende activiteiten om Jong Achmeanen én Achmea als organisatie met elkaar te verbinden. Denk hierbij aan (digitale) borrels, pizzasessies en zelfs reizen. Zo doen we e en jaarlijks reisje naar het buitenland om te werken aan een businesscase in de verzekeringsbranche. We gaan op bezoek bij een van onze internationale dochterorganisaties óf branche-organisaties.

Persoonlijke ontwikkeling

Doorgroeien in je werk, of als persoon? Laat je inspireren door collega’s! Of stel jouw expertise ter beschikking en geef bijvoorbeeld een masterclass Design Thinking. Of je nu kennis wilt delen, je horizon wil verbreden of inspiratie opdoen: binnen Jong Achmea krijg je dan kans om met allerlei talenten in verschillende vakgebieden in contact te komen.

Inhoudelijke kennis en advies

Elke dag werken we binnen Achmea aan thema’s op gezondheid, mobiliteit, wonen & werken en financiële oplossingen. Die kennis delen we graag! Zo organiseren wij een fascinerende workshopreeks: “Wat te doen met je Poen”. Waar we thema’s als pensioen, crypto, FIRE en hypotheken behandelen.

Bekijk de startersmogelijkheden!

Wil jij ook onderdeel zijn van Jong Achmea? Zodra je het juiste startpunt binnen Achmea hebt gevonden en je eerste dag bij Achmea hebt gehad kan je je direct aanmelden!

Jouw droombaan in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!