Mensen helpen: dat doen wij al bijna 115 jaar

‘Even Apeldoorn bellen’… Wie kent het niet? Deze slogan gebruiken we nu bijna 40 jaar in onze reclamecampagnes. Maar klanten kunnen al sinds 1909 op ons rekenen. Inmiddels zo’n 1,6 miljoen particuliere klanten en ruim 100.000 bedrijven en organisaties. We helpen met verzekeringen, financiële oplossingen en diensten. Van autoverzekeringen tot het financieren en verduurzamen van woningen. En van verzuimverzekeringen, cybersecurity tot duurzame inzetbaarheid van personeel.

We zoeken altijd naar een oplossing

Bij Centraal Beheer zijn we doeners. We worden er blij van onze klanten te helpen. Het leven makkelijker te maken. Luisteren, meedenken en dan doorpakken. Want voor alles is een oplossing.

Blije collega's zorgen voor blije klanten

Onze klanten staan bij ons centraal. Maar ook jij als onze collega! Want blije collega’s zorgen voor blije klanten. Daarom helpen wij jou om het maximale uit jezelf te halen. Met bijvoorbeeld opleidingen of coaching. En natuurlijk met veel gezelligheid in een fijne werkomgeving. Zin om ook bij ons aan de slag te gaan? Bekijk onze vacatures.

Hoe is het om te werken bij Centraal Beheer?

Wil jij weten hoe het is om te werken bij Centraal Beheer? Jennifer & Matthijs nemen jou mee en geven een kijkje in de keuken! Benieuwd? Bekijk de video!

Collega's werken met VR-bril

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!