‘Even Apeldoorn bellen’… Wie kent de uitdrukking niet? Die zo kenmerkende knipoog van Centraal Beheer uit Apeldoorn. Al meer dan 100 jaar helpen we onze klanten. Particuliere klanten en bedrijven kunnen op ons rekenen.

Persoonlijk, Oplossingsgericht, Positief

Dat zijn ónze 3 merkwaarden! Ze maken ons uniek. Die ‘POP’ gedachte blijft niet onopgemerkt. Het is voor klanten een steeds belangrijkere reden om voor ons te kiezen. En we worden gewaardeerd: in 2018 werd Centraal Beheer uitgeroepen tot de klantvriendelijkste verzekeraar. We zijn er trots op.

Voor alles een oplossing

Bij Centraal Beheer werken we elke dag aan de beste oplossingen voor onze klanten. Waarbij we veel verder kijken dan de bekende verzekeringen en financiële producten. We spelen in op nieuwe ontwikkelingen en behoeftes. Zorgeloos leven, ondernemen, genieten. Vanuit die gedachte wordt onze dienstverlening steeds breder.

Met onze diensten bieden we klanten steeds meer dagelijks gemak

Zo ben je met RoadGuard snel weer op weg. Met Klushulp zijn jouw lekkende kranen zo gefikst. Met Telefoonreparatie blijf je altijd bereikbaar. En met Juridische Hulp sta je er nooit alleen voor.

En we helpen ondernemers om zorgeloos te kunnen ondernemen

We hebben een breed aanbod om te voorkomen dat cybercriminelen je zaak platleggen. We bieden Robo-advies zodat je gemakkelijk kan oriënteren op een arbeidsongeschiktheidsverzekering. En met verschillende oplossingen zorgen we dat jij een goede werkgever kan zijn voor je mense

We willen, we kunnen, we doen!

Dus zeggen we tegen iedereen: kom maar op met je vraag of wens. Wij zijn Centraal Beheer. Wij zijn er voor jou!

Help jij ons mee?

Al ruim 100 jaar helpen wij klanten. Met verzekeringen, financiële producten en steeds vaker met diensten. Help jij ons mee? Bekijk dan hier onze vacatures.

Hoe is het om te werken bij Centraal Beheer?

Wil jij weten hoe het is om te werken bij Centraal Beheer? Jennifer & Matthijs nemen jou mee en geven een kijkje in de keuken! Benieuwd? Bekijk de video!

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!