Start je carrière bij Achmea. We verzekeren je, alles wordt anders.

Jij; (bijna) klaar met studeren en je aan het oriënteren op je eerste stappen op de arbeidsmarkt.

Wij; een van de grootste werkgevers van Nederland mét toffe startersfuncties, die jouw carrière een kick-start geven.

De eerste stap in jouw carrière is best een beetje spannend!

Wij snappen dat de eerste stap in jouw carrière best een beetje spannend kan zijn. Daarom helpen wij jou graag! Daar zijn wij namelijk voor! Bij ons, het Campus Team van Achmea, kan je terecht met al je vragen. Wij vertellen je alle ins en outs over Achmea en samen kijken wij of Achmea bij jou past én jij bij ons! Dat kan telefonisch, via Skype, Whatsapp, via een mailtje of met een kop koffie op één van onze kantoren (onderaan de pagina vind je onze gegevens!)

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Bij Achmea heb jij als starter ontzettend veel mogelijkheden; traineeshipstalentshipsstages, werkstudentschappen en startersbanen. Ga jij voor vak inhoud óf zoek jij een bredere functie om jouw talenten te ontdekken én ontwikkelen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze.

Achmea voor iedereen!

Goed om te weten, welke studierichting jij binnenkort ook afrondt, iedereen is bij ons welkom. Wij zijn met name benieuwd wat je leuk vindt, wat je wil en waar je talenten liggen. En hoe mooi is het, als je dit bij Achmea kan waarmaken?

P.s. we verzekeren je, alles wordt anders😉…

Meer weten over de startersmogelijkheden bij Achmea?

Tijdens je (meewerk)stage doe je ook écht mee!

Na al die uren op school is het tijd voor het echte werk. Reken maar dat je bij ons elke dag nieuwe dingen leert. ‘Hoe zou jij dit aanpakken?’ Vragen als deze worden je voortdurend gesteld. Want jouw kennis en creativiteit helpen ons om iedere dag vooraan te staan met excellente producten en optimale klantgerichtheid. Door zélf te doen, dat maakt een stage bij Achmea tot een geweldige ervaring.

Talentships: expertfunctie met heel veel extra’s

Een expert worden, en als het even kan, één van de besten in je vakgebied. Bij Achmea zit je als pas afgestudeerde hbo’er of wo’er direct goed. Bij een Talentship solliciteer je namelijk op een specifieke vacature, bijvoorbeeld binnen Schade of Digital Marketing, met een interessant aanbod vakgerelateerde opleidingen die precies worden afgestemd op je leerbehoeften en de inhoud van je werk.

Traineeships: word jij de leider van de toekomst?

Persoonlijk en vakinhoudelijk de top bereiken bij de meest innovatieve en grootste verzekeraar van Nederland? Bij Achmea kan het. Met 3 verschillende traineeships bepaal jij welke route je neemt. Alles draait bij ons om innoveren met maatschappelijke impact en daar ga jij onderdeel van uitmaken. Of je nu start als trainee in het Management, IT Management of Financieel Management Traineeship: het is helemaal aan jou.

Collega's werken met VR-bril

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!