Bij Achmea ben je niet zomaar een Dataspecialist. Je werkt bij ons aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, vanuit je hart. Je loopt voorop in het vakgebied en zet je talent in voor een samenleving waarin iedereen meedoet. Duurzaam Samen Leven noemen wij dat.  

Werken met Data bij Achmea

Beslissingen maken op basis van feiten. Als financieel dienstverlener en verzekeraar is data ontzettend belangrijk. Zo maken we de juiste keuzes en zorgen we voor dat onze diensten betaalbaar, betrouwbaar en toekomstbestendig zijn. Dataspecialisten werken dan ook door onze hele organisatie. Bijvoorbeeld in ons Data Expertisecentrum, bij Schade & Inkomen, onze verschillende merken (zoals Interpolis, Zilveren Kruis, Centraal Beheer) en bij Marketing. Als Data Engineer, Data Scientist of Data Analist kan je bij ons alle kanten op en heb je direct invloed op beslissingen die wij nemen.

Recruiter bij Achmea

Vragen?

Heb je vragen over het werken in Data Analytics bij Achmea, dan vertel ik je graag meer!

Erik-Jan van Asten

+31622268984

Grote impact met Big Data

Werk dat ertoe doet: Elke dag maken we impact op miljoenen levens. Denk alleen al aan onze zorgverzekeringen. Door goed inzicht in de kosten van de zorg maken we de juiste beslissingen. Wat wordt gedekt, en wat niet? Zo wordt een zorgverzekering niet te duur of te goedkoop. De volgende stap? Steeds meer automatiseren, zodat onze complexe data-organisatie helemaal klaar is voor de toekomst.

En je eigen leven? Bij Achmea mag je rekenen op heel goede arbeidsvoorwaarden. Standaard een 34-urige werkweek, thuiswerken, een persoonlijk keuzebudget en natuurlijk een goed salaris. Het salaris staat altijd bij de vacatures.  

Trots, Centraal Beheer is de beste in data!

Tijdens de uitreiking van de Data & Insights Award is Centraal Beheer (CB) uitgeroepen tot Data & Insights Company van het jaar 2023. Dit is dé award voor inspirerende en toonaangevende Data & Insights bedrijven die het verschil maken in dit vakgebied. Collega Yory Wollerich ziet dit als 'een oeuvreprijs' voor de 25 jaar dat CB zich inzet voor data en analytics. Niet iets van de laatste tijd volgens hem: CB was in haar tijd al ver vooruit door als eerste verzekeraar een 'supercomputer' aan te schaffen. En ook nu, jaren later, loopt CB voorop. 

Door en voor data professionals

Vrouwelijke dataprofessional van Achmea

Als data professional kun je bij Achmea je hart ophalen. In onze datagedreven organisatie met een grote variatie aan complexe projecten en ontelbaar veel terabytes aan informatie kun je jouw werk zo uitdagend maken als je wilt. Of je hart nu uitgaat naar de functie van Data consultant, Data engineer of Data scientist, hier werk je elke dag met senior experts en de nieuwste technieken. Hoe we dit doen? Daar vertellen onze collega’s je graag meer over in onze artikelen en podcasts.

Ontwikkel jezelf als dataspecialist

Bij Achmea sta je zelf aan het roer van je carrière. Van ons krijg je de tools om jezelf te ontwikkelen. Via ons All You Can Learn-programma volg je opleidingen en trainingen. Als Dataspecialist heb je bovendien toegang tot Pluralsight: daar kan je gratis en onbeperkt leren en jezelf blijven ontwikkelen als expert.

Doorgroeien is bij ons de norm. Dat kan verticaal, bijvoorbeeld van medior Data Scientist naar senior, of horizontaal. Met alle trainingen en opleidingen en de grootte van onze Data-organisatie is er altijd een boeiende nieuwe stap.  

De maatschappelijke meerwaarde als data-analist bij Achmea is groot

Je werkt niet alleen bij de grootste verzekeraar van Nederland, maar zit bovenop de ontwikkelingen die van invloed zijn op onze organisatie en maatschappij. Binnen Achmea hakken we knopen door op basis van feiten. Onze toekomst ligt daarmee letterlijk in handen van onze data-analisten. Bouw jij mee aan onze toekomst?

Collega's maken gebruik van VR-bril

Data vacatures
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!