Bij Achmea ben je niet zomaar een IT’er. Jij volgt je hart, loopt voorop in jouw vakgebied en zet jouw talent in om samen te werken aan een gezonde, veilige én duurzame toekomst voor 10 miljoen klanten nu en voor alle klanten later, vanuit het hart en met een gezamenlijk doel.

Specialisten werken aan complexe uitdagingen

Elke dag werken onze 13.000 collega’s aan oplossingen die verder gaan dan verzekeren alleen. Deze oplossingen brengen vaak complexe IT uitdagingen met zich mee en vragen om innovatieve oplossingen. En dus om échte specialisten. Samen met de allernieuwste technieken, fanatieke collega’s en toonaangevende partners bevind je je bij Achmea in het hart van de IT.

Vragen?

Heb je vragen over het werken in IT bij Achmea, dan vertel ik je graag meer!

Tamar Noordermeer

+31613333614
Stuur een WhatsApp bericht

Vragen?

Heb je vragen over het werken in IT bij Achmea, dan vertel ik je graag meer!

Jeroen Habers

+31657186201
Stuur een WhatsApp bericht

Door en voor developers

Als developer werk je samen met experts in een grote en uitdagende omgeving aan slimme oplossingen waar mensen échts iets aan hebben. Ook sta je zelf niet stil. Je kan je als ontwikkelaar continu blijven ontwikkelen bij Achmea. Daar vertellen onze developers je graag meer over in onze video’s, artikelen en podcasts.

Door en voor cloud engineers

Als cloud engineer kun je bij Achmea je hart ophalen. Met onze Cloud-first strategie, miljoenen gebruikers, ontelbaar veel terabytes aan gevoelige data en hechte cloud-teams lopen we voorop. Hoe we dit doen? Daar vertellen onze collega’s je graag meer over in onze video’s, artikelen en podcasts.

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!