Zilveren Kruis brengt gezondheid dichterbij voor iedereen

Met grote overgave en trots werken we bij Zilveren Kruis om gezondheid dichterbij te brengen voor iedereen. Wij doen dit aan de hand van drie belangrijke thema’s: betaalbare zorg, zorg dichterbij en we stimuleren gezonder werken en leven. Zo volgen we de trends en ontwikkelingen, zodat onze klanten toegang krijgen tot nieuwe behandelingen en innovatieve zorg. Dankzij deze samenwerking kunnen we de zorg in Nederland verbeteren.

Maar ook regelen we met behulp van technologische ontwikkelingen in de zorg ondersteuning, waardoor zorg niet altijd fysiek ter plekke nodig is en je dit kan krijgen in je eigen vertrouwde omgeving.

Als organisatie staan we echt voorop in het verbeteren van de zorg en onze collectieve gezondheid. Ieder dag willen al onze bevlogen medewerkers hierin het verschil maken. En dat doen we niet alleen, maar met elkaar. Met onze zorgpartners investeren we bijvoorbeeld in nierdialyse thuis of hartmonitoring via een app. En we maken tijdens de zomermaanden zonnebrandcrème beschikbaar voor iedereen in Nederland om huidkanker te voorkomen. En natuurlijk betalen we en regelen we de zorg voor onze klanten. 

Help jij ons mee?

De gezondheid van onze collega's staat hoog in het vaandel

Practice what you preach! Gezondheid bekijken wij altijd vanuit een breder perspectief, het is namelijk veel meer dan niet-ziek zijn. Het gaat ook over bewegen, gezond eten, goed slapen, voldoende ontspannen. Maar ook over een prettige werk- en thuisomgeving en fijne sociale contacten.

De balans tussen al deze thema’s is belangrijk voor je gezondheid. Zo is er veel aandacht én ruimte om gezond te blijven thuis, maar óók op je werk. Dit doen we bijvoorbeeld met een 34-urige werkweek, vergadervrije weken, je eigen onbeperkte opleidingsbudget, een klimaatbudget en volop mogelijkheden om je werk/privé balans in te richten. 

Collega met laptop voor planbord

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!