Start je carrière bij Achmea en help mee om elke klantervaring uniek te maken!

Het is onze ambitie om maximale waarde te creëren voor onze klanten, medewerkers, ons bedrijf en de samenleving. Als uitzendkracht zit jij als kapitein aan het roer van onze klanten en kun jij voor hun/hen het verschil maken. Naast uitzendvacatures op administratieve functies bieden we met name leuke klant contact vacatures aan. In deze functies maak jij in elk contact het verschil voor de klant en help jij hem verder. Vragen over zorgverzekering dekking, verwerken van schadevergoeding of over hulp middels nieuwe diensten als klushulp of plaatsen van zonnepanelen. Op deze manier proberen we het leven van klanten makkelijk te maken en houden ze tijd over voor leuke dingen.

Als uitzendkracht werken bij Achmea betekent:

  • Een 34-urige werkweek is bij Achmea de standaard waarbij jij invloed hebt op je werktijden! Zo heb je nóg meer tijd voor vrijwilligerswerk, een goed boek, mantelzorg óf jouw favoriete sport!
  • Onder de noemer All You Can Learn kun je onbeperkt opleidingen, cursussen en trainingen volgen. De wereld van leren en ontwikkelen ligt bij ons aan je voeten;
  • Eindejaarsuitkering vanaf 01-01-2023 ook bij uitzenden (8,33% van jouw bruto jaarsalaris!);
  • Mogelijkheid om thuis of op kantoor te werken, uiteraard met een thuiswerkvergoeding;
  • Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling dankzij een groeipad op maat;
  • Gezond werken vinden we belangrijk, dus zorgen we ook dat dit kan met een berg healthy initiatieven!
  • Ervaring opdoen bij de grote merken zoals Centraal Beheer, Zilveren Kruis, Interpolis of andere mooie merken binnen Achmea.

Enthousiast geworden?

Bekijk de openstaande uitzend vacatures bij RandstadYoungCapital of Unique en wie weet zien we elkaar snel!  
Logo Randstad
Logo Young Capital

Kijkje in de keuken bij Centraal Beheer klantcontact

Altijd al willen weten hoe leuk het is om bij Centraal Beheer particuliere schade te werken op een dynamische plek waar jij echt voor elke klant het verschil kan maken? Bekijk dan de video!

Dit is werken bij Achmea

Al sinds 1811 zorgen wij er dagelijks voor dat het leven van mensen door kan gaan op momenten dat het er écht toe doet; bij een woningbrand, een auto-ongeluk óf een cybercrime aanval. Maar voorkomen is beter dan genezen! Wij geloven in het duurzaam oplossen van problemen. Daarom werken wij elke dag samen met klanten, strategische partners én met 13.000 collega’s aan concrete oplossingen voor grote maatschappelijke vraagstukken. We gaan voor onbezorgd wonen én werken, slimme mobiliteit, gezondheid dichterbij en inkomen voor nu, straks en later! Dat is Duurzaam Samen Leven volgens Achmea.