Bij Achmea ben je niet zomaar een Finance Professional. Je werkt bij ons aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, vanuit je hart. Je loopt voorop in het vakgebied en zet je talent in voor een samenleving waarin iedereen meedoet. Duurzaam samenleven noemen wij dat.  

Financieel Specialist bij Achmea

Achmea is de grootste schade- en zorgverzekeraar van Nederland. Dat betekent dat je als Finance Professional een grote verantwoordelijkheid hebt, en impact maakt op het leven van miljoenen mensen. Financiële vraagstukken waar jij je mee bezighoudt aan over levensverzekeringen, beleggingsfondsen en calculaties van zorgpremies. Met alleen de zorgkosten hebben we het dan al over zo’n 13 miljard euro per jaar.

Een goed rendement, tevreden klanten en kwaliteit zijn daarbij het belangrijkst. Als Controller, Risk Manager of Business Analist speel je hier een belangrijke rol. Of je hart nu ligt bij vermogensbeheer, zorg, schade of het bankwezen: bij Achmea maak je impact op alle niveau’s. 

Recruiter van Achmea

Vragen?

Heb je vragen over het werken in Finance bij Achmea, dan vertel ik je graag meer!

Rogier van Hattem

+31651922349

Finance met langetermijnvisie

Met jouw kennis bouwen we aan een organisatie die betrouwbaar is en maatschappelijk verantwoord met mensen omgaat. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dat geldt voor de zorgverzekeringen, maar bijvoorbeeld ook voor onze pensioenen. We staan in de top 3 van meest maatschappelijk verantwoorde pensioenfondsen en dat willen we graag blijven. Daarnaast kan je werken bij onze vermogensbeheerder Syntrus Achmea Real Estate & Finance: met meer dan €140 miljard aan beheerd vermogen zijn wij een toonaangevende institutionele vermogensbeheerder. 

En je eigen leven? Bij Achmea mag je rekenen op heel goede arbeidsvoorwaarden. Standaard een 34-urige werkweek, thuiswerken, een persoonlijk keuzebudget en natuurlijk een goed salaris. Het salaris staat altijd bij de vacatures.  

Ontwikkel jezelf als Finance Professional

Bij Achmea sta je zelf aan het roer van je carrière. Van ons krijg je de tools om jezelf te ontwikkelen. Via ons all you can learn-programma volg je opleidingen en trainingen. Zo kan je blijven leren en jezelf ontwikkelen als Finance Professional.

Doorgroeien is bij ons de norm. Dat kan verticaal, bijvoorbeeld van Junior Financial Risk Manager naar medior, of horizontaal een andere richting op. Met alle trainingen en opleidingen en de grootte van onze organisatie is er altijd een boeiende nieuwe stap.

Voorspellen van een hagelbui

Hoe voorspel je de kosten van een hagelbui en wat kan je doen om onze klanten nóg beter te beschermen voor dit soort schades? Bekijk de video!

Dame met laptop voor planbord

Finance vacatures
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!