Achmea is de grootste schade- en zorgverzekeraar van Nederland. Je werk als finance professional heeft dus een enorme impact op onze samenleving. Anticiperen op de maatschappelijke uitdagingen en daarin de toekomst een stap voor zijn, is wat je werk hier zo interessant maakt. Want levensverzekeringen, beleggingsfondsen, calculaties voor zorgpremies van miljoenen Nederlanders; ze hebben invloed op veel stakeholders binnen én buiten Achmea.

Als verzekeraar innoveren we op alle mogelijke manieren. En dat heeft impact op het werk van onze finance afdeling. De inzet van drones om schades vast te stellen vraagt van onze financieel specialisten een wendbare houding. Die is nodig om onze klanten steeds beter en vooral sneller van dienst te kunnen zijn.

Vragen?

Heb je vragen over het werken in Finance bij Achmea, dan vertel ik je graag meer!

Debbie van der Vegt

+31623628610
Stuur een WhatsApp bericht

Een ander voorbeeld is het inschatten van de zorgkosten voor het komende jaar. Je praat dan over een bedrag van rond de 13 miljard euro. Met deze enorme bedragen is het van groot belang dat er een zo concreet mogelijke schatting op tafel komt. Met deze kennis bouwen we aan een organisatie die betrouwbaar is en maatschappelijk verantwoord met klanten omgaat. Ook ligt er een uitdaging om nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen in een snelgroeiende markt. Met een goed rendement aan de ene kant en tevreden klanten aan de andere kant. Met een visie plannen uitdenken voor de lange termijn en daar vervolgens naar handelen.

Achmea is meer dan een schade- en zorgverzekeraar. Dat maakt werken bij Achmea nog interessanter. Je hebt vast al eens gehoord van de holding Achmea Investment Management. Want met ruim 100 miljard aan activa in beheer en ruim 200 medewerkers is Achmea Investment Management een echte topspeler in de institutionele beleggingsmarkt. En dat is nog niet alles. We staan namelijk ook in de top 3 van meest maatschappelijk verantwoorde pensioenfondsen én we hebben toegang tot wereldwijde beleggingsspecialisten. En wat dacht je van Syntrus Achmea Real Estate & Finance? Al 50 jaar vermogensbeheerder in vastgoed en hypotheken voor institutionele beleggers. Met 400 collega’s financieren, ontwikkelen en beleggen wij in vastgoed en hypotheken. Met meer dan € 140 miljard aan beheerd vermogen is Achmea een toonaangevende institutionele vermogensbeheerder. Er wordt onder meer voor de meer dan 10 miljoen klanten en pensioenfondsen belegd via Achmea Investment Management. Dus of je hart nu ligt bij vermogensbeheer, zorg, schade of bank: bij Achmea maak je je ambities waar.

Vragen?

Heb je vragen over het werken in Finance bij Achmea, dan vertel ik je graag meer!

Jens Tjalsma

+31623628610
Stuur een WhatsApp bericht

Voorspellen van een hagelbui

Hoe voorspel je de kosten van een hagelbui en wat kan je doen om onze klanten nóg beter te beschermen voor dit soort schades? Bekijk de video!

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!