Pechhulp on-demand

Bij RoadGuard vinden we dat pechhulp anders kan. Makkelijker, persoonlijker, logischer. Daarom hebben wij een app ontwikkeld waarmee je heel eenvoudig pechhulp inschakelt op het moment dat jíj het nodig hebt. Gewoon via je smartphone, zonder abonnement of verzekering. Je betaalt alleen voor de hulp die je krijgt. Logisch! 

RoadGuard is een Dienst van Centraal Beheer. Centraal Beheer ontwikkelt nieuwe diensten waarbij ze mensen altijd proberen verder te helpen.

Zo dragen wij bij aan

Gezondheid
dichterbij

Wij dragen ook bij aan

Inkomen voor nu,
straks en later

Zo dragen wij bij aan

Slimme
mobiliteit

Zo dragen wij bij aan

Onbezorgd
wonen en werken

Wij dragen bij aan

Ervoor:

Van concept tot werkelijkheid

Of je nou een nieuwe of een oude auto hebt, een lege accu of lekke band, iedereen heeft weleens pech. Gemiddeld heb je  maar eens in de 4 jaar autopech. Waarom dan een duur abonnement afsluiten als het makkelijker kan?

Reden genoeg voor collega's van Lab55 (het innovatielab van Centraal Beheer) om na te denken over een on-demand dienst. 

Erna:

Duizenden klanten

In 2016 lanceerde Centraal Beheerde Diensten RoadGuard. Inmiddels wordt deze door flink wat mensen gebruikt. Klanten waarderen RoadGuard gemiddeld met een 8,8. De app is al meer dan 300.000 keer gedownload. Kijk voor reviews van klanten op RoadGuard.

een impactvol project

Hoe jij bijdraagt aan deze dienst...

Een project van

Centraal Beheer

Centraal Beheer is een merk van Achmea. Zij zijn er voor klanten met verzekeringen, diensten of financiële oplossingen. ‘Even Apeldoorn bellen’. De oplossing voor als er iets misgaat. En dat is precies waar het om gaat. Want Centraal Beheer is er voor jou als er iets is. Ze houden van doorpakken, het vinden van oplossingen. Ze luisteren en denken mee. Want voor alles is een oplossing.

Logo Centraal Beheer
Collega's werken met VR-bril

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!