Wij snappen dat je zo snel mogelijk een antwoord wil op jouw sollicitatie. Daarom streven wij ernaar om je binnen 5 werkdagen een reactie te geven. Is er een match? Dan nodigen we je uit voor een online assessment en een gesprek. Dat kunnen er overigens ook meer worden. In de vacaturetekst vertellen we je precies hoe het zit. Met het assessment krijgen we inzicht in je persoonlijkheid, jouw cognitieve vaardigheden en in hoeverre je past binnen ons team. Nadat je het assessment hebt gedaan, ontvang je meteen een rapportage waar je in een oogopslag je ontwikkelpunten ziet staan. Handig dus, ook voor een eventuele andere sollicitatie. Het eerste gesprek voer je in principe met je toekomstig leidinggevende. En omdat we ook benieuwd zijn naar jouw ervaring, nemen we contact op om hierachter te komen. Welk gevoel heb je na het gesprek, ben je nog steeds zo enthousiast als daarvoor en zie je het nog zitten om verder te gaan met de procedure? Als daar een volmondig ‘ja’ op klinkt, dan plannen we een vervolggesprek in.

Wat je ook nog even moet weten:

  • Sollicitanten met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld door een arbeidsbeperking, krijgen bij ons bij gelijke geschiktheid de voorkeur.
  • Een pre-employmentscreening is een vast onderdeel van de selectie. We zijn vanwege de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht om te checken of je nooit bank- en/of verzekeringsfraude hebt gepleegd. Dit doen we uiteraard volgens de AVG.
Collega's werken met VR-bril

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!