Achmea staat voor Duurzaam Samen Leven. Een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig en gezond met en naast elkaar leeft, is ons ideaalbeeld. Op een manier die langdurig kan voortbestaan. Goede reden om beter met onze leefomgeving om te gaan en duurzame oplossingen beter bereikbaar te maken. Voor iedereen!

Dagelijks zorgen 13.000 collega's ervoor dat het leven van mensen door kan gaan op momenten dat het er echt toe doet. Vanaf onze oprichting in 1811 zijn we er door en voor onze klanten én voor de samenleving. Samen met onze klanten, strategische partners en relaties lossen wij grote maatschappelijke vraagstukken op rond gezondheid, wonen & werken, mobiliteit en inkomen.

Gezondheid dichterbij

Vanuit een brede kijk op gezondheid stimuleren en helpen we onze klanten om gezonder te leven en te werken. Als mensen zorg nodig hebben, dan zorgen we ervoor (mede dankzij digitalisering) dat ze die zoveel mogelijk in hun vertrouwde omgeving ontvangen.

Onbezorgd wonen en werken

Het klimaatakkoord vraagt om een flinke verduurzaming van zowel bestaande als nieuwe woningen en bedrijfspanden. Ondertussen willen mensen wel prettig en veilig kunnen wonen en werken. Met vernieuwende diensten stimuleren wij de verduurzaming van de woon- en werkomgeving in de samenleving.

Slimme mobiliteit

In de enorme mobiliteits-veranderingen (van bezit naar gebruik en van fossiel naar groen) bieden we consumenten en bedrijven steeds meer gemak, betrouwbaarheid, personalisatie en snelheid met onze diensten en oplossingen. Mede dankzij het gebruik van date en nieuwe technologieën.

Inkomen voor nu, straks en later

Met inzicht, overzicht en begrijpelijke producten helpen we mensen als coach om in hun leven weloverwogen financiële keuzes te maken zodat ze nu en in de toekomst voldoende financiële middelen hebben.

Een gezonde, veilige én duurzame toekomst

Volgens Achmea

Elke dag kom je in aanraking met kansen en mogelijkheden. Maar ook met tegenslag of ongemak. Soms groter dan je zelf kunt dragen. Gelukkig zijn we er dan voor elkaar. Door hulp en steun van anderen kun je verder. Samen zorgen we ervoor dat het leven van mensen door kan gaan, ook als het even tegenzit. Dát is Samen Leven volgens Achmea.

Collega's in brainstorm rond tafel

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!