Als grootste verzekeraar van Nederland maken wij het leven van onze tien miljoen (!) klanten elke dag een stukje gezonder, veiliger en duurzamer. Daarbij kijken we naar het nu én naar de toekomst. Dit maakt dat wij één van de meest innovatieve bedrijven van Nederland zijn! Als stagiair lever jij hier met je inspanningen of onderzoek een bijdrage aan. Laat ons maar zien wat je in huis hebt!

Sterke powerbrands, veel verschillende vakgebieden

Bij Achmea heb jij als starter ontzettend veel mogelijkheden; traineeshipstalentships, stages, werkstudentschappen en startersbanen. Ga jij voor vak inhoud óf zoek jij een bredere functie om jouw talenten te ontdekken én ontwikkelen? Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuze.

Je hebt vast weleens gehoord van Zilveren Kruis, Centraal Beheer of Interpolis . Maar wist je ook dat deze merken allemaal onderdeel uitmaken van Achmea? Bij Achmea krijg je de kans om stage te lopen bij één van deze grote merken!

Stagelopen kan in heel veel verschillende vakgebieden: Finance, IT, Marketing, Communicatie, Data, Juridisch, en nóg veel meer dan dat. In al onze vakgebieden werken we met de beste professionals en gebruiken we de nieuwste technologieën.

We zetten alvast een paar voordelen voor je op een rijtje:

  • Werken voor de grootste verzekeraar van Nederland met grote merken;
  • Stagelopen in Amsterdam, Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden, Tilburg of Zeist;
  • Aantrekkelijke stagevergoeding (mbo € 400,- & hbo/wo € 650,- bruto p/m);
  • Je krijgt een laptop (en telefoon indien nodig) van ons tijdens je stageperiode;
  • Een 34-urige werkweek de standaard! Je werkt 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor je studieopdrachten, vrienden/familie, Netflix óf jouw favoriete sport;
  • In de meeste gevallen mag je zelf je werkdagen- en tijden bepalen.

Nieuwsgierig geworden naar de stage mogelijkheden?

Bekijk hier onze stages. Staat jouw droomstage er niet tussen? Maak dan snel een jobalert aan zodat je als eerste op de hoogte bent van de stageopdrachten die nog online komen!  

Vragen? Emma staat voor je klaar!

Jouw droom stage
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!