Achmea: een gezonde, veilige én duurzame toekomst

Achmea is een coöperatieve verzekeraar, vermogensbeheerder en (financieel) dienstverlener. Je kent Achmea waarschijnlijk via één van onze merken, zoals Centraal Beheer, Interpolis, Zilveren Kruis, FBTO en InShared.  Met onze 14.000 collega’s in Nederland en 2.500 in het buitenland staan we dagelijks klaar voor ruim 10 miljoen klanten. Samen zorgen we ervoor dat het leven van mensen door kan gaan op momenten dat het er echt toe doet. Dat doen we al sinds onze oprichting in1811.

We helpen onze klanten, ook met problemen voorkómen.

Met handige, gebruiksvriendelijke innovaties die bijdragen aan een gezond, veilig en duurzaam leven.

Actify bijvoorbeeld is een app die je helpt om voldoende te bewegen, gezonder te eten en beter te slapen. Dat is drie keer winst voor een gezond leven nu en later. Of neem WegwijsVR van Interpolis. Daarmee leren kinderen in een virtuele omgeving het verkeer kennen. En met Duurzaam Woongemak van Centraal Beheer verduurzaam je je woning.   

Achmea heeft ook een maatschappelijke missie

Achmea staat namelijk voor Duurzaam Samen Leven. Wat dat betekent? Een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig en gezond met en naast elkaar leeft. Op een manier die langdurig kan voortbestaan. 

Daarom lossen we samen met onze klanten, strategische partners en relaties lossen grote maatschappelijke vraagstukken op rond gezondheid, wonen & werken, mobiliteit en inkomen.

Benieuwd naar de visie van Achmea? Deze vind je hier!

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!