Duurzaam Samen Leven

Achmea staat voor Duurzaam Samen Leven. Een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig en gezond met en naast elkaar leeft, is ons ideaalbeeld. Op een manier die langdurig kan voortbestaan. Goede reden om beter met onze leefomgeving om te gaan en duurzame oplossingen beter bereikbaar te maken. Voor iedereen!

Maar daarnaast zien we grote maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid, wonen & werken, mobiliteit en inkomen. Handen uit de mouwen, zeggen wij! Want als grote financiële dienstverlener met ruim 10 miljoen klanten vinden wij dat wij een rol hebben in het oplossen hiervan. Dus pakken we die ook. Samen met onze klanten, partners en 13.000 collega’s.

We helpen onze klanten, ook met problemen voorkómen.

Met handige, gebruiksvriendelijke innovaties die bijdragen aan een gezond, veilig en duurzaam leven.

Actify bijvoorbeeld is een app die je helpt om voldoende te bewegen, gezonder te eten en beter te slapen. Dat is drie keer winst voor een gezond leven nu en later. Of neem WegwijsVR van Interpolis. Daarmee leren kinderen in een virtuele omgeving het verkeer kennen. En met Duurzaam Woongemak van Centraal Beheer verduurzaam je je woning.   

Kom je bij ons werken?

Bij Achmea krijg je het vertrouwen het beste uit jezelf te halen. Je talenten worden benut en je wordt gezien.

Jouw werk heeft betekenis voor onze klanten. Als collega's geven we elkaar vertrouwen. Zo werken we voor en met elkaar. Je carrière bij Achmea staat in het teken van ontwikkelen: werk aan jezelf via onze All You Can Learn. Zo groei je als persoon en als professional. 

Benieuwd naar de visie van Achmea? Die vind je hier!

Luister hiernaast naar de aflevering ‘Verzekeren in de Franse Tijd’

Deze podcast vertelt het coöperatieve verhaal over de geschiedenis van Achmea en haar merken. Wim Dral (historicus Historisch Erfgoed) en Lindy Van Ruiten nemen je mee naar 1811 waar in Achlum Achmea is opgericht.

Collega bij koffiekraam op kantoor

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!