Kantoorpand met water er omheen

Amsterdam

Amsterdam Zuidoost is de afgelopen jaren, naast de Zuidas het ‘tweede zakencentrum van de hoofdstad’ geworden. Hier is ook het kantorencomplex Qube Offices gevestigd, sinds oktober 2020 het nieuwe thuis van vastgoed- en hypotheekbedrijf Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Vol passie werken wij hier voor onze opdrachtgevers (vastgoed), huurders en woninghypotheekklanten. Deze officiële Achmea-locatie heeft een werkplek omgeving gebaseerd op de nieuwe Achmea-visie “Toekomst van werken”, inclusief alle state of the art voorzieningen. Zo biedt de hospitality area een gedeelde receptie, koffiebar, restaurant en café. Voor een lunch, koffie of ontmoetingsplek kun je in een gemoedelijke sfeer in Café de Huiskamer terecht. In het restaurant kun je zowel lunchen als dineren.

De Qube Offices is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op steenworpafstand  ligt het trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA met directe verbindingen naar Amsterdam Centraal, Schiphol en Utrecht.

Maak kennis met Centraal Beheer Premiepensioeninstelling (PPI)
Centraal Beheer PPI is dé nieuwe dochteronderneming binnen de Oudedagvoorzieningsketen (ODV) van Achmea. Binnen ODV draag je samen met je collega’s van Achmea Pensioen & Leven, Achmea Pensioen Services, Achmea Bank, Achmea Investment Management en Syntrus Achmea bij aan het oplossen van maatschappelijk vraagstukken in het domein Inkomen voor nu, straks en later.

Centraal Beheer PPI is de rechtsopvolger van ABN AMRO Pensioenen en is al sinds 2012 actief in de markt van de Premiepensioeninstellingen (PPI’s). Wij voorzien in de pensioenopbouw voor werknemers van werkgevers die niet onder een bedrijfstakpensioenfonds of ondernemingstakpensioenfonds vallen.

Kantoorpand met grasveld er omheen

Apeldoorn

Ons kantoor ligt prachtig in het groen en met 4.500 medewerkers is het er gezellig druk. Centraal op deze locatie is het ontmoetingsgebouw, waar onder meer het vergadercentrum in zit en waar met regelmaat gezellige en leerzame bedrijfsevenementen worden georganiseerd. Met o.a. een groot bedrijfsrestaurant, een luxe koffiebar en de brasserie – compleet met bediening – kun je altijd wel ergens terecht om iets te eten en drinken. Prima service toch? Werk je in een ander gebouw? Geen probleem: de gebouwen staan allemaal met elkaar in verbinding. En wist je dat de locatie Apeldoorn op haar eigen terrein over 2 luxe vergader-accomodaties beschikt midden in het bos waar je even helemaal uit je kantooromgeving wordt getrokken?

Zowel binnen als buiten voel je de sfeer van de Veluwe. De laagbouwkantoren van Achmea gaan op natuurlijke wijze op in de groene omgeving. Collega’s gebruiken hun pauzes dan ook regelmatig om een wandeling te maken in de buitenlucht. Even ontspannen en tot rust komen, alsof het weekend is. Kenmerkend voor ons bos is de 200 jaar oude sequoiaboom. Wist je dat we er een eigen bar naar hebben vernoemd? De personeelsvereniging heeft een eigen sequoiabar waar regelmatig gebruik van wordt gemaakt. Een speciale vermelding verdient ons eigen innovatiecentrum LAB-55. In samenwerking met Seats2meet is dit hét ontmoetingspunt voor zzp’ers en jonge ondernemers.

Kantoorpand met glaswand

Leeuwarden

Achmea is goed vertegenwoordigd in het hoge noorden. Al voordat je Leeuwarden binnenrijdt, zie je de 114 meter hoge Achmeatoren boven de stad uitsteken. Bij insiders ook wel bekend als ‘gebouw 7’. Aan de Lange Marktstraat, op steenworpafstand van het station, staan eigenlijk alleen maar kantoorpanden van Achmea. Dus worden kantoren met een nummer aangeduid. Wel zo makkelijk. De dynamiek in deze Achmeastraat is bijzonder. Alle divisies en onderdelen van onze organisatie komen hier elkaar tegen. Op de vele flexplekken, in het restaurant of tijdens een break in de coffeecorner. Alle gebouwen zijn van binnenuit met elkaar verbonden, dus sparren met een collega van een ander label kan altijd. Fijn toch?

Leeuwarden is een aantrekkelijke woon- en werkstad. Het hart van Friesland kenmerkt zich door grachten, gezellige winkels, mooie pleinen én leuke woningen. Bovendien zijn er veel studenten die de stad nog eens extra levendig maken. Niet voor niets is de titel ‘Culturele hoofdstad van Europa’ aan Leeuwarden toegekend in 2018. De stad barst van de historie en dat zie je overal terug.

Kantoorpand met glaswand

Leiden

Een imposant en kleurrijk gebouw, genaamd Le Carrefour, staat bovenop het CS van Leiden, aan de Dellaertweg. Met 1.250 werkplekken is deze locatie van Achmea de thuishaven van collega’s binnen Zorg, Schade & Inkomen, Achmea IT en Eurocross. Ons kantoor is gebouwd op 12 stalen ‘bomen’, die zich elk nog eens splitsen in twaalf ‘takken’. Leuk feitje: om die architectuur van buiten naar binnen te halen, zijn de vergaderkamers vernoemd naar boomsoorten. Misschien vergader je binnenkort dus in De Beuk. Je weet maar nooit.

Je gaat werken in een uiterst duurzaam gebouw. Er wordt geen aardgas verbruikt en met een installatie voor warmte-koudeopslag, detectiesystemen voor verlichting en een geavanceerd klimaatsysteem helpen we het milieu een extra handje. Dat vinden we niet meer dan normaal. Leiden is natuurlijk de studentenstad bij uitstek. Je bent in enkele minuten lopend in de binnenstad, waar je straatjes en winkeltjes vindt die het een ideale stad maken om te vertoeven. Omcirkel 3 oktober vast in je agenda, want behalve met haring en wittebrood wordt het Leids Ontzet gevierd met een enorme kermis, pal naast ons kantoor.

Entree kantoorpand

Tilburg

Kenmerkend aan deze locatie is de hoge toren van 22 verdiepingen en de directievleugel, alias Het Zeehuis. Met in totaal 2.100 werkplekken, waarvan een groot deel bestaat uit deskbikes en hoog-laagbureaus. Je kunt dus lekker actief aan de slag!

Als je even een moment voor jezelf wilt, kun je dat vinden in de rustruimte. Daarnaast beschikt de locatie ook over een kolf- en gebedsruimte en kun je een frisse neus halen in onze prachtige tuin. Bovendien zijn er comfortabele oorstoelen die als ideale werk- en overlegplekken vaak worden benut. Je gezondheid krijgt op deze Achmealocatie een flinke boost, ook omdat er voor alle afdelingen vers fruit te vinden is. En tijdens de Tilburgse kermis is het feest. Ook bij ons, want met de roze maandag als hoogtepunt, laten we dit zeker niet stilletjes aan ons voorbijgaan…

Kantoorpand met parkeerplaats

Zeist

De hoofdlocatie van Achmea vind je in Zeist. Op onze campus staan 3 gebouwen, waaronder het bestuurscentrum en het congresgebouw. Achmea is gastheer van vele congressen, die overigens voor extra dynamiek zorgen. Je hoeft je geen zorgen te maken over een eventueel gebrek aan voorzieningen: die zijn er namelijk in overvloed. Een mooie brasserie voor een lunch of diner (ook à la carte) en een gloednieuw gezond werken-plein zijn hier prachtige voorbeelden van. Als je energie over hebt, kun je in onze fitnessruimte met je krachten smijten.

Buiten geniet je op de Utrechtse Heuvelrug van de prachtige, bosrijke natuur en van onze vijver met koikarpers. Bovendien staan er fietsen voor je klaar die je kunt gebruiken om een tochtje door de omgeving te maken. Als je een enthousiaste hardloper bent, kun je misschien samen met collega’s je sportschoenen aantrekken om je conditie op peil te houden.

Collega's in gesprek op bank

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!