Een expert worden, en als het even kan, één van de besten in je vakgebied. Bij Achmea zit je als pas afgestudeerde hbo’er of wo’er direct goed. Bij een Talentship solliciteer je namelijk op een specifieke vacature, bijvoorbeeld binnen Schade of Digital Marketing, met een interessant aanbod vakgerelateerde opleidingen die precies worden afgestemd op je leerbehoeften en de inhoud van je werk. Ook krijg je alle gelegenheid voor persoonlijke groei om alles uit je talent te halen. Na een interessante periode ben je klaar om je next steps te maken. Je stroomt dan door naar een medior functie met nieuwe spannende opdrachten, en van daaruit werk je verder aan je carrière.

Talentship Zorginkoop

Zilveren Kruis, onderdeel van Achmea, is met ruim 3,3 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. We hebben vestigingen in Leiden en Leusden. Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of het streven naar vitaliteit. Wij helpen onze klanten de weg te vinden in de zorgwereld en het maken van de juiste persoonlijke keuzes in de zorg. In het Talentship Zorginkoop voer je vier projecten van elk een halfjaar uit binnen Zilveren Kruis. Je maakt kennis met de beleidsaspecten door mee te denken over de processen rond het inkopen van zorg. Daarnaast zit je om de tafel met ziekenhuizen en andere zorgaanbieders om over de inhoud en condities te onderhandelen. Vanzelfsprekend leer je ook de achterkant van het proces kennen: de beoordeling en afhandeling van zorgdeclaraties. Zo ontwikkel jij je tot een professional op een sleutelpositie binnen Zorginkoop. We helpen je met je persoonlijke groei via een eigen coach en uitdagende trainingen. Dit programma staat open voor pas afgestudeerde wo’ers met een drive om zorg beter te maken en tegelijk betaalbaar te houden. Dit Talentship start op 1 september. Kan je niet wachten om te starten, maar staat de vacature nog niet online? Maak dan een Jobalert aan, hiermee ben jij als eerste op de hoogte zodra de vacature online staat! De vacature komt begin maart online. Vragen? Neem dan contact op met Giovanni Korsten!

Talentship Digital Marketing

 Wil jij in 24 maanden op vier verschillende plekken ervaring opdoen bij top merken als Centraal Beheer, FBTO, Interpolis en Zilveren Kruis? Het eerste jaar ontwikkel jij je als allround marketeer. Vervolgens ga je jezelf specialiseren in een digital thema naar keuze. Zo kun je jezelf verdiepen in bijvoorbeeld digital marketing, paid advertising, growth hacking, content marketing, SEO, SEA, social media, campagne management, customer journeys en nog veel meer digital onderwerpen. Als Digital Marketeer neem je veelal deel aan Scrumteams, zodat je onze Agile werkwijze eigen kunt maken en direct een bijdrage kunt leveren aan gave uitdagingen, zoals:

✓ Digitale content strategie ontwikkelen voor Centraal Beheer;
Nieuwe slimme oplossingen in de markt zetten, zoals de Klushulp en Woning Onderhoud van Centraal Beheer;
✓ Werken aan de nieuwe Interpolis app;
✓ Conversational design maken voor verschillende online kanalen van FBTO;
✓ Uitbouwen content marketing strategie van Zilveren Kruis.


Binnen dit Talentship ontwikkel je jezelf zowel vakinhoudelijke als op persoonlijk vlak. Zo volg je interne kennissessies, werk je cases uit samen met de andere talenten, word je ondersteund met externe opleidingen en krijg je begeleiding van jouw eigen ‘digital buddy’ binnen Achmea. Dit Talentship start op 1 september en 1 maart.

Kan je niet wachten om te starten, maar staat de vacature nog niet online? Maak dan een Jobalert aan, hiermee ben jij als eerste op de hoogte zodra de vacature online staat! Vragen? Neem contact op met Giovanni Korsten!

Talentship Schadeverzekeren

Het Talentship Schadeverzekeren biedt jou de kans om je tot Specialist te ontwikkelen! In 1,5 jaar tijd doe je ervaring op binnen 3 verschillende onderdelen van onze schadeketen met de bekende merken Interpolis, Centraal Beheer, FBTO en Avéro Achmea. Onderdelen die mee doen zijn: Acceptatie, Schaderegeling, Personenschade, Productmanagement en Schade-expertise. Samen kijken we welke 3 afdelingen het beste bij jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie passen. Binnen het onderdeel werk je 6 maanden op een afdeling mee. Tijdens deze 1,5 jaar is het ‘learning on the job’. Daarnaast krijg je tijd en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Aan het einde mag jij je ‘Specialist Schadeverzekeren’ noemen! Daarna kies je binnen Achmea de richting die het beste bij jou past. Je gaat werken op onze locaties in Tilburg en Apeldoorn. De start zal februari 2022 zijn.

Vragen?

Heb je vragen over de Talentships van Achmea, dan vertel ik je graag meer!

Giovanni Korsten

Stuur een WhatsApp bericht

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!