Interpolis brengt veiligheid verder.

Interpolis behoort als maatschappelijke, coöperatieve organisatie tot een van de meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Begin jaren '90 introduceerden we 'Glashelder', onze belofte om verzekeren minder complex te maken. Voortaan was er maar één polisblad, geen kleine lettertjes en met één telefoontje is schade afgehandeld. In 2010 waren wij de eerste verzekeraar die uitdraagt dat verzekeren niet de enige oplossing is. Beter kun je schade voorkomen.

Sinds die tijd geven wij klanten inzicht in risico's die zij lopen en bieden we preventieoplossingen om schade te voorkomen. In 2017 gingen we daarin een stapje verder. We maakten de stap van het minder complex maken van verzekeren naar het minder complex maken van de levens van mensen. Dit doen we door mensen bewust te maken van waar het echt om gaat in het leven. Veiligheid is de basis van alles. Als je je veilig voelt kom je verder, kun je makkelijker beslissingen nemen. Wij brengen veiligheid verder zodat jij vol vertrouwen in het leven staat. Dat is een Glashelder leven. 

'Kan niet' bestaat niet.

Wij zijn ervan overtuigd dat als het bedacht kan worden, het ook te realiseren is. Met gerichte vernieuwingen willen we impact maken op levens van mensen en bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke problemen. Slimme oplossingen bedenken we samen met klanten en partners, door te leren en te experimenteren. Want dat is volgens ons de coöperatie van nu. 

Een greep uit onze slimme oplossingen

Veilige mobiliteit

We hebben de ambitie om het verkeer in Nederland veiliger te maken en ongevallen te voorkomen. Onze AutoModus-app verhindert je om de telefoon te gebruiken achter het stuur, waardoor je niet wordt afgeleid en weer veilig thuiskomt. 

Veilig wonen

Jaarlijks zijn veel Nederlanders slachtoffer van inbraak. We willen dit aantal terugbrengen. Waardoor je veiliger bent en je veiliger voelt. Onze Inbraakbarometer waarschuwt als er een verhoogd inbraakrisico in jouw wijk is. 

Veilig ondernemen

Ongeveer 1 op de 4 branden bij bedrijven ontstaat door een defect of onveilige situatie in het elektrisch materieel. Een onveilige elektrische installatie kan niet alleen brand veroorzaken, maar kan er ook voor zorgen dat medewerkers lichamelijk letsel oplopen. Om ondernemers te helpen dit te voorkomen is er de elektrakeuring van Interpolis. 

Maak kennis met onze collega's

Badal Marhé

Als Conversational Specialist ben ik dagelijks bezig met het schrijven, ontwerpen en optimaliseren van interactieve dialogen tussen mens en computer. Het is een innovatieve functie met veel uitdaging waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Zo droom ik van een digitale klantbediening waarin Interpolis 24/7 beschikbaar is voor de klanten. Bij Interpolis mag deze droom realiteit worden, er is ruimte om je eigen ideeën in te brengen. Ik krijg veel energie in het samenwerken met mijn collega’s. Er is een toegankelijke sfeer en we leren van elkaar. Mijn culturele achtergrond staat niets in de weg, ik voel me hier thuis en gewaardeerd. Ook is er voldoende aandacht voor mijn ontwikkeling als medewerker, dat vind ik belangrijk.

Conversational Specialist Achmea
Freelancer

Jolante van Hemert

“Hoe gaat het met je?” Ik werkte net bij Interpolis als freelancer om het merkmanagement team tijdelijk te versterken. Ik keek serieus op van die vraag, vanuit mijn ervaring met eerdere freelance rollen was ik eigenlijk niet gewend aan oprechte aandacht voor mij als persoon. Het zette de toon voor de maanden die volgden waarin me in kon zetten voor de realisatie van content maar ook betrokken werd bij een supercool sonic branding traject. Toen me gevraagd werd of ik in dienst wilde komen heb ik mezelf maar één vraag gesteld, zou ik dit toffe werk en de slimme mensen gaan missen? Voilà die keus was snel gemaakt.

Trap met planten op kantoor

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!