Expertfunctie met heel veel extra’s

De kickstart van jouw carrière, met vak gerelateerde opleidingen, topklasse begeleiding en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, kortom een talentship binnen Achmea. Onverwachts veel impact maken daar draait het om. Binnen Achmea zet jij je talenten in en helpen wij jou ze te verfijnen. De resultaten van je werk zijn voelbaar voor Achmea, maar zeker ook Nederland. Onze missie: Duurzaam Samen Leven, zal je doorleven binnen het talentship van jou keuze. Het verbeteren van de dienstverlening door het ontwikkelen of verbeteren van een chatbot, een bijdrage leveren aan het digitaliseren van zorg of het verschil maken voor klanten wanneer het ongeluk toeslaat. Dit is pas het topje van de ijsberg! Wanneer je naast jezelf ontwikkelen ook een passie hebt voor een vak zijn de talentships een snelweg naar expertise. Veel talenten gingen je voor en zijn nu actief als projectleiders, teammangers, product owners en experts. Hieronder vind jij de talentships die wij binnen Achmea aanbieden!

Kun je niet wachten om te beginnen, maar staat de vacature voor jouw favoriete Talentship nog niet online? Maak dan een Jobalert aan, zodat je als eerste op de hoogte bent zodra de vacature online komt!
Recruiter Achmea

Vragen?

Heb je vragen over de Talentships van Achmea, dan vertel ik je graag meer!

Valentin Zegarac

+31683273663

Talentship Zorginkoop

Zilveren Kruis, onderdeel van Achmea, is met ruim 3,9 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. We hebben vestigingen in Leiden en Zeist. Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of het streven naar vitaliteit. Wij helpen onze klanten de weg te vinden in de zorgwereld en het maken van de juiste persoonlijke keuzes in de zorg. In het Talentship Zorginkoop voer je vier projecten van elk een halfjaar uit binnen Zilveren Kruis. Je maakt kennis met de beleidsaspecten door mee te denken over de processen rond het inkopen van zorg. Daarnaast zit je om de tafel met ziekenhuizen en andere zorgaanbieders om over de inhoud en condities te onderhandelen. Vanzelfsprekend leer je ook de achterkant van het proces kennen: de beoordeling en afhandeling van zorgdeclaraties. Zo ontwikkel jij je tot een professional op een sleutelpositie binnen Zorginkoop. We helpen je met je persoonlijke groei via een eigen coach en uitdagende trainingen. Dit programma staat open voor pas afgestudeerde wo’ers met een drive om zorg beter te maken en tegelijk betaalbaar te houden. Dit Talentship start op 1 september.

Talentship Digital Marketing

Ben jij klaar voor een Talentprogramma op Champions League niveau? Dit is je kans! Binnen Achmea krijg jij de kans om jouw carrière te beginnen waar en hoe jij wilt. We dagen je uit om uit je comfortzone te stappen en je volgt een Post-hbo opleiding gefaciliteerd door Beeckestijn Business School. Het doel? Jou te ontwikkelen tot de Messi of Miedema van marketing. Waar denken wij dan aan? Product Owner, manager of inhoudelijk specialist. En het mooie is, dat kan binnen Achmea op ontelbare manieren.

Met meer dan 10 miljoen klanten is Achmea de grootste verzekeringsmaatschappij van Nederland. Niet zo gek dus dat wij graag voorop lopen op het gebied van innovatie en digitaliseren. Hoe jij hieraan kunt bijdragen? Mogelijkheden genoeg: Breng de Conversational AI bij Interpolis een stap verder. Test op welke innovatieve diensten de klanten van Centraal Beheer op zitten te wachten. Of bedenk slimme personalisaties om nóg beter met de klanten van Zilveren Kruis te communiceren. Ontdek waar jouw voorgangers impact maken en hoe ze het talentship hebben ervaren.

Binnen dit Talentship ontwikkel je jezelf zowel vakinhoudelijke als op persoonlijk vlak. Zo volg je Een post-HBO opleiding bij Beeckestijn, werk je cases uit samen met de andere talenten, word je ondersteund met externe opleidingen en krijg je begeleiding van jouw eigen ‘digital buddy’ binnen Achmea. Dit Talentship start op 1 september.

Talentship Schadeverzekeren

Een ongeluk met letsel als gevolg of een cyber(crime) aanval op een familie bedrijf. Wanneer ongeluk toeslaat maken wij en jij het verschil voor onze klanten. We helpen klanten zo snel mogelijk weer op weg. Dit kan zijn door een tijdelijke locatie te regelen voor het zo snel mogelijk weer operationeel krijgen van een bedrijf of we verzorgen het van vervangend vervoer bij een verkeersongeluk. Meedenken en een snelle en passende oplossing bieden is onze kracht.

Daarnaast werken wij aan onze andere ambities, bijvoorbeeld om in 2030 te werken vanuit volledig klimaat neutrale kantoren en het reduceren van verkeersslachtoffers. Dag in dag uit helpen wij (agrarische) ondernemers om hun dromen waar te maken, festivals de figuurlijke tent afbreken en nog zo veel meer. Allemaal veilig, goed doordacht en met zo min mogelijk risico’s voor bezoekers, klanten en de organisatie. Dit is pas het topje van de ijsberg. De wereld van schade verzekeren is ongekend divers, met het talentship nemen we jou mee op reis. Eindhalte? Dé specialist in schade verzekeren.

In totaal duurt het talentschip achttien maanden. Elke 6 maanden heb je een andere opdracht bij een andere afdeling binnen onze schade afdeling. Vanuit jouw passie en talenten stippelen we samen een route uit. Combineer dit met een dijk van een programma waarbij de focus ligt op zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat? Een jaloersmakend ontwikkeltraject. Het talentship schadeverzekeren start één keer per jaar in september.

Talentship Data

Zit Data bij jou in Hart en Ziel? Bij ons wel! Als grootste verzekeringsmaatschappij van Nederland zijn we altijd in ontwikkeling en voorop in de strijd om technologie voor ons én onze klanten te laten werken. Dit kunnen we o.a. waarmaken door onze enorme hoeveelheid aan data. Dit vraagt alleen wel om échte talenten die met hart, ziel én data werken aan innovatieve, veilige en duurzame data-oplossingen. Ben jij ons volgende Data Talent in ontwikkeling?

Als Data Talent binnen Achmea werk je gedurende jouw Talentship aan drie verschillende opdrachten in Data Consultancy, Data Engineering en / of Data Science, waarmee je voor grote merken (Centraal Beheer, Zilveren Kruis), 10 miljoen Nederlandse klanten, ontelbare projecten én jezelf het verschil kunt maken. Je maakt kennis met de wereld van data en wordt opgeleid tot een breed inzetbaar, of gespecialiseerd data vakspecialist met ervaring in uiteenlopende data gerelateerde vraagstukken.

Het Talentship op een rijtje:
  •  Je werkt aan drie opdrachten in twee jaar tijd binnen verschillende business onderdelen. Het eerste jaar staat in het teken van Data Consultancy. Het tweede jaar bestaat uit twee opdrachten van elk zes maanden. Je mag in dit jaar kiezen tussen opdrachten in Data Engineering en / of Data Science;
  • Je krijgt een kickstart in vakinhoudelijke vaardigheden door de opleiding – Analytical Academy Fundamentals (AAF) te volgen, die alle algemene vaardigheden en specifieke vaardigheden omvat voor alle drie de functies;
  • Je doorloopt het traject samen: je wordt vergezeld door andere Data Talents, een buddy en hebt verschillende vakspecialisten als collega’s.

En daarna? Daarna is het aan jou: na 2 jaar ben jij klaar voor een volgende stap binnen Achmea! Het talentship data start één keer per jaar in maart.

Talentship Finance

Als Finance Talent krijg je de kans om een breed financieel speelveld te ontdekken, met diverse merken, afdelingen en een enorme impact op 10,2 miljoen klanten. Ontdek het financiële landschap van Achmea en geef vorm aan jouw carrière met het Finance Talentship.

Wat houdt het Finance Talentship in?
Duik direct in de praktijk en voeg waarde toe als Financial gedurende een driejarig talentship. Verdeeld over deze periode doe je 3 tot 4 opdrachten met een duur van 9 tot 12 maanden. Je krijgt de vrijheid om te kiezen uit diverse opdrachten. Hieronder een paar voorbeelden van deze opdrachten:

  • Financial Controller bij Achmea Real Estate
  • Implementatie van een control framework voor IFRS 9/17 bij Pensioen & Leven
  • Business Controller bij Achmea Groep
  • Business Control bij een divisie zoals Schade & Inkomen

Samen bepalen we opdrachten die bij jou en jouw looppad passen, met coachingstrajecten, inhoudelijke cursussen en andere onbeperkte opleidingsmogelijkheden. Je staat er tijdens het Finance Talentship niet alleen voor; leidinggevenden, buddies en een talentship-coördinator begeleiden jou op jouw weg naar succes.
Waar ga je werken?
Op welk kantoor jij tijdens de opdrachten te vinden bent, ligt aan de locatie waar dat betreffende team werkt. De meeste Finance teams werken op de kantoren in Apeldoorn, Tilburg en Zeist. Gedeeltelijk thuis werken is zeker een optie.

Na het Talentship?
Met diverse opdrachten en ervaringen achter de rug, heb jij een duidelijk beeld van de financiële wereld én Achmea. Wij staan klaar om je te helpen bij het vervolgen van jouw pad, gebaseerd op wat jou écht enthousiast maakt!
Collega's in gesprek op bank

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!