Bij Achmea ben je niet zomaar een data-engineer, digital marketeer, IT’er, zorginkoper óf financial. Je bent in eerste plaats iemand die werkt aan oplossingen voor maatschappelijke problemen vanuit je hart. Iemand die zijn óf haar hart volgt, vooroploopt in het vakgebied en talent inzet voor Duurzaam Samen Leven. Wat dat inhoudt? Lees even mee!

De samenleving kent uitdagingen

Er zijn genoeg maatschappelijke uitdagingen op het gebied van zorg, duurzaamheid, mobiliteit, veiligheid en inkomen. En naast dat wij er als Achmea zijn om mensen te helpen als het er écht toe doet vinden wij dat we ook een rol hebben in het oplossen hiervan. Daarom werken we dagelijks met 13.000 collega’s aan oplossingen voor deze maatschappelijke uitdagingen.

Impact op 250.000 kinderen met WegWijsVR

Een concreet voorbeeld is WegWijsVR. Een innovatie van ons merk Interpolis. Daar signaleerde een paar knappe koppen dat het aantal verkeersongelukken onder jongeren toeneemt. Een partner van Interpolis inspireerde het Slimme Oplossingen Team om VR in te zetten. Het resultaat? Een VR-oplossing mét verkeerseducatiepakket die gebruikt wordt op basisscholen door heel Nederland. Het doel? Ruim 250.000 kinderen beter met het verkeer om laten gaan.

Achmea zorgt ervoor dat het leven van mensen door kan gaan op momenten dat het er echt toe doet. Vanaf onze oprichting in 1811 zijn we er door en voor onze klanten én voor de samenleving. En naast dat wij er als Achmea zijn om mensen te helpen als het er écht toe doet vinden wij dat we ook een rol hebben in het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Daarom werken we dagelijks met 13.000 collega’s aan oplossingen op het gebied van zorg, duurzaamheid, mobiliteit, veiligheid en inkomen.

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!