Acceptatie

Op de afdeling Acceptatie kijken wij of wij als verzekeraar de risico’s voldoende dekken. Het is aan jou om deze afweging te maken. De kunst is om risico’s zo goed mogelijk in te schatten. Op basis hiervan bepaal jij de hoogte van de premie en sluit jij de verzekering met een nieuwe klant af. Tijdens deze zes maanden richt jij je vooral op deze risico’s, maar krijg je ook de gelegenheid om projecten op te pakken. Bijvoorbeeld het bedenken en implementeren van nieuwe werkwijze.

Personenschade

Tijdens je opdracht op de afdeling Personenschade ben je het eerste aanspreekpunt voor mensen die letsel hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. Jij legt het eerste telefonische contact tijdens een intakegesprek. Tijdens dit gesprek luister je aandachtig naar het verhaal van het slachtoffer en vraag je door om tot de kern van het verhaal te komen. Op basis hiervan maak je een eerste inschatting naar de zwaarte van het letsel. Licht letselschade dossiers pak je zelfstandig op. Je spreekt met verschillende betrokken partijen: advocaten, andere verzekeraars, tegenpartijen, tussenpersonen, getuigen en eigen verzekerden en bepaalt op basis hiervan of de benadeelde een vergoeding krijgt en de hoogte hiervan.

Agro

Achmea Agro is marktleider in de Nederlandse Agrarische verzekeringsmarkt en heeft een stevige internationale groeiambitie. De medewerkers werken met veel enthousiasme en trots bij dit bedrijfsonderdeel. Er heerst een informele en collegiale sfeer op de afdeling. Achmea Agro bedient vanuit Leiden de agrarische markt in Nederland voor de merken Interpolis en Avéro Achmea en de internationale markt voor het merk Hagelunie.

Schaderegeling

Binnen de verschillende Schaderegeling afdelingen behandel je complexe verkeer-, aansprakelijkheid-, inboedel- en opstalschades. Denk bijvoorbeeld aan brand- of waterschade. Jij ontzorgt onze particuliere-, zakelijke- of buitenlandse klanten. Dit doe je door op te treden als contactpersoon voor de verschillende betrokken partijen. Denk aan de klant, schade-experts, netwerkbedrijven en juristen. Als de schade gedekt is, betaal je het verzekerde bedrag uit. Ook kan het zo zijn dat de klant niet of onvoldoende is verzekerd. Op dat moment wijs jij het verzoek af. Een slechte boodschap brengen hoort ook bij je werk.

Planning & Productmanagement

Productmanagement is de afdeling waar we op een Agile wijze alle verzekeringsproducten beheren, aanpassen en ontwikkelen. Hierbij houd je altijd rekening met de behoefte van de klant, marktontwikkelingen en het rendement voor Achmea. Een van de onderdelen van het werk is het reviewen van onze producten. Tijdens het reviewproces worden producten opnieuw getoetst. Daarnaast houd je je bezig met beleidswijzigingen, preventiemaatregelen en aanpassingen van clausules en voorwaarden. Je werkt met producten voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!