Onze video's

Techday: Hoe zet je een keten op om modellen zoals de Inbraakbarometer in Azure en Openshift te operationaliseren?

En hoe help je data-science projecten van idee naar werkelijkheid? Ari Sadik (BI Specialist bij Interpolis BI) en Dirk Meewis (SAP HANA Developer/Data Engineer bij Interpolis BI) vertellen je er alles over.

Techday: Hoe maak je stappen naar een gedistribueerde architectuur?

Bas Lijten en Robert Jan van Holland (Domein Architecten Portalen & API’s bij Achmea) vertellen hoe de architectuur eenvoudiger én flexibeler wordt met moderne technologie zoals microfrontends, microservices, DAPR, Tye en service mesh.

Uitgebreide uitleg over de conversational ai-architectuuroplossing

In deze talk legt René van de Ven, domain architect, uit wat het Achmea doet met voice- en chatbots. René zal de gemaakte keuzes van Achmea, ook op het gebied van architectuur, toelichten in een verhaal van klant tot infra in deze talk.

Meet-up in samenwerking met Tweakers.nl over Artificial Intelligence

Om sneller inzicht te krijgen in schade na een grote storm of fikse hagelbui zet financiële dienstverlener Achmea machine learning in. Met de IT-oplossing ‘Skye’ worden luchtfoto’s van schade aan tuinbouwkassen beoordeeld met een TensorFlow-model. Tijdens de Tweakers Digital Meet-up AI vertellen Martijn en Reinier hoe gaat AI (beeldherkenning) Achmea gaat helpen om straks meer klanten in het buitenland op afstand te bedienen. Een van de uitdagingen was het vinden van een oplossing die schade-experts zelf kunnen toepassen en verbeteren.

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!