Van persoonlijk advies tot monteurs aan huis

Onze bevlogen collega's werken dagelijks aan het thema Duurzaam Wonen. Met effectieve en doeltreffende innovaties als resultaat. Een concreet voorbeeld hiervan is Duurzaam Woongemak van onze collega's van Centraal Beheer.

Centraal Beheer helpt mensen al meer dan 110 jaar. Daar zijn ze goed in. Van het eerste persoonlijke advies tot en met de monteurs aan huis voor de installatie. Dankzij de dienst Duurzaam Woongemak zorgen zij dat het goed komt. 

Zo dragen wij bij aan

Gezondheid
dichterbij

Wij dragen ook bij aan

Inkomen voor nu,
straks en later

Wij dragen ook bij aan

Slimme
mobiliteit

Wij dragen ook bij aan

Onbezorgd
wonen en werken

Wij dragen bij aan

Van inzichten

Klimaatverandering is dagelijks in het nieuws. Veel consumenten vragen zich af wat ze moeten doen. Welke duurzame maatregelen zij kunnen nemen. Is nu het juiste moment of gaat de overheid nog bijspringen? Consumenten kunnen wel wat hulp gebruiken bij het verduurzamen van hun woning. Het wemelt van de aanbieders en hoe weet je dat een aanbieder betrouwbaar en goed is?

Naar uitwerking

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan! Centraal Beheer wil klanten en niet-klanten helpen met verduurzamen. Denk hierbij aan zonnepanelen en woningisolatie. Hiervoor combineren ze hun uitstekende klantenservice, netwerk aan betrouwbare leveranciers en hun eigen experts om de klant een totaalpakket aan te kunnen bieden genaamd Duurzaam Woongemak. 

Om dit proces nog wat te vereenvoudigen hebben zij een online scan ontwikkeld. Deze scan geeft binnen enkele minuten een uitgebreid advies over de mogelijke energiebesparende maatregelen voor jouw woning!

Meer weten over het Duurzaam Woongemak?

Ga voor verduurzamen met Duurzaam woongemak

Hoe jij kan bijdragen aan dit project...

Celine Berends
Business Developer & Lead Duurzaam Woongemak

“Eenvoudig je huis verduurzamen begint met onze online scan. Daarmee krijg je gemakkelijk inzicht in welke energiebesparende maatregelen geschikt zijn voor je huis, wat de kosten zijn en wat de terugverdientijd is. Wil je vervolgens meer weten? Dan geeft 1 van onze adviseurs jou graag meer informatie in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.”

Interessant? Luister de podcast 180 Graden!

Achmea x Mediahuis NRC

Iedereen is het er wel zo’n beetje over eens dat er iets moet gebeuren om de oorzaken van klimaatverandering tegen te gaan. Maar bij wie de verantwoordelijkheid ligt, is een veel ingewikkeldere vraag. Sharid Alles gaat op zoek naar antwoorden en nieuw perspectief. En dat leidt tot verrassende inzichten.

Wil je meer weten over deze podcastreeks? Hier ontdek je alles over 180 Graden de podcast.  

Een project van

Centraal Beheer

Centraal Beheer is een merk van Achmea. Zij zijn er voor klanten met verzekeringen, diensten of financiële oplossingen. ‘Even Apeldoorn bellen’. De oplossing voor als er iets misgaat. En dat is precies waar het om gaat. Want Centraal Beheer is er voor jou als er iets is. Ze houden van doorpakken, het vinden van oplossingen. Ze luisteren en denken mee. Want voor alles is een oplossing.
Collega's aan het werk met VR-bril

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!