Nieuws

“Binnen het Talentship speelt ontwikkeling een belangrijke rol”

Ellen van Gisbergen

Voor deze blog hebben we Ellen van Gisbergen (Digital Marketing Talent) gesproken. Ellen is 24 jaar oud en heeft Communicatie- en Informatiewetenschappen gestudeerd in Tilburg. Na haar bachelor heeft zij een master in de richting van Bedrijfscommunicatie en Digitale Media gedaan. Op dit moment woont zij in Tilburg samen met haar vriend. In haar vrije tijd sport, wandelt of fietst ze graag. Wanneer ze naar een mooie omgeving gaat neemt ze graag haar camera mee om mooie plaatjes te schieten. Verder speelt ze piano, zingt en tekent ze! 

Leuk een Talentship bij Achmea! Hoe kom je hier bij?

Tijdens mijn studie wist ik al dat ik tijdens mijn werk graag iets wilde doen met Digital Marketing. Omdat het Digital Marketing vakgebied zo groot is, ontstond bij mij wel de twijfel wat ik dan precies wilde doen. Wilde ik me meteen gaan specialiseren? Of toch instappen in een allround Digital Marketing functie? Dat was een vraag die ik moeilijk te beantwoorden vond zonder praktijkervaring. Om deze reden ging ik opzoek naar een functie waar ik praktijkervaring op kon doen, maar tegelijkertijd ook nog kon ontdekken óf en waar ik mijzelf in wilde gaan specialiseren. Het Digital Marketing Talentschip van Achmea sloot perfect bij mijn wensen aan.   

Gaaf! Hoe zit een Talentship in elkaar?

In twee jaar tijd krijg je de mogelijkheid om veel ervaring op te doen door bij vier verschillende merken aan opdrachten te werken. In het Talentship kan ik blijven leren, omdat er veel aandacht wordt besteed aan vakinhoudelijke skills en ik kan leren van ervaren collega’s bij Achmea. Ook is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, waardoor je in een korte tijd een enorme groei kan doormaken. Ik kan het iedereen aanraden! 

Ben je nooit eens uitgeleerd?

Nee! Bij Achmea ben je nooit uitgeleerd. Zeker tijdens het Talentship speelt ontwikkeling een belangrijke rol. Zowel op vakinhoudelijk- en persoonlijk vlak. Elke twee weken volgen alle Digital Marketing Talenten een opleiding bij Beeckestijn Business School. Waarin aandacht wordt besteed aan ontwikkeling op vak inhoud en als persoon. Vakinhoudelijk leren wij van experts in het Digital Marketing vakgebied, maar er is ook voldoende aandacht voor coaching en soft-skills zoals effectief communiceren en stakeholdermanagement. Ook tijdens het Talentship zelf is er voldoende ruimte voor reflectie, uitdaging en persoonlijke ontwikkeling.  

Klinkt goed! Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Tijdens mijn eerste opdracht heb ik gewerkt voor Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR). Hier heb ik mij gefocust op het verbeteren van de digitale klantbediening om zoveel mogelijk klanten online te kunnen helpen. Bij SAR zijn we bezig met een omschakeling naar zelfservice en preventie, zodat onze klanten kunnen voorkomen dat juridische stappen nodig zijn of in een vroeg stadium geholpen kunnen worden. 

Tijdens mijn tweede opdracht voorZilveren Kruis stond het thema ‘gezonder leven’ centraal. Hierbij kan je denken aan het online magazine van Zilveren Kruis waarin je handvaten aangereikt krijgt om zelf aan de slag te gaan met je gezondheid. Ook werkte ik mee aan het Gezond Ondernemen platform, waar werkgevers en werknemers aan de slag kunnen gaan met het thema Gezonder Leven via bijvoorbeeld trainingen. Met al deze mooie initiatieven vanuit Achmea werken we samen aan de gezondheid, veiligheid en duurzaamheid van Nederland.

Ondertussen ben ik aan mijn derde opdracht begonnen, bij Interpolis. Hier werk ik in het Team Conversational AI en houd ik mij bezig met de chatbot van Interpolis. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het analyseren van chatgesprekken om hiermee de bot te verbeteren. Ook ga ik mij bezighouden met het schrijven van dialogen (gesprekken die de bot kan voeren) en het uitwerken van een plan om de bot te kunnen personaliseren. 

En waarom juist bij Achmea?

Voor mij is het belangrijk om mijzelf te blijven uitdagen en ontwikkelen. Bij Achmea is hier ook alle ruimte voor. Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van je werk. Wat ik mooi vind aan het Talentship bij Achmea is dat je gedurende het traject werkt bij verschillende bedrijfsonderdelen en dus ook verschillende soorten werkervaring opdoet. Ook het werken bij een verzekeraar bevalt me er goed. Door de constante aandacht voor innovatie blijft mijn werk vernieuwend en uitdagend.  

Wil jij net als Ellen ook werken aan een gezonde, veilige én duurzame toekomst? Klik dan hier voor onze vacatures.  

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!