De Hartlopers

  Bij Achmea  ben je niet zomaar ‘Data-engineer’, ‘Financieel expert’ of ‘Digital Marketeer’. Je bent in eerste plaats een ‘Hartloper’. Iemand die zijn hart volgt, voorop loopt in zijn vakgebied en zijn talent inzet voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst.  

De Hartlopers werken samen aan een gezonde, veilige én duurzame toekomst

Een toekomst waarin mensen langer gezond blijven, veilig en gelukkig wonen, slim en zorgeloos reizenfinancieel fit zijn, lekker werken en frank en vrij durven ondernemen. De Hartlopers verkennen de toekomst, voor 10 miljoen klanten nu en voor alle klanten later, vanuit het hart en met een gezamenlijk doel. Samen met een team werken we aan nieuwe, duurzame oplossingen die het verschil maken in jouw dag en van betekenis zijn in de samenleving.  

  De Hartlopers hebben hart voor elkaar, ieder brengt iets unieks. En het hart van Achmea? Dat vormen we samen.  

Waar ons hart voor klopt!

Soms moet je even terug. Terug naar waar het begon. Naar wat je uniek maakt. Naar waar je hart ligt. Met hart voor wie, wat en hoe we het doen. Dan werken we samen. Aan een gezonde, veilige én duurzame toekomst. Voor 10 miljoen klanten nu en voor alle klanten later. Wij zijn de Hartlopers. Loop jij met ons mee?

We hebben een oogje op jou!

Ben jij in de eerste plaats een Hartloper? Iemand die zijn hart volgt, voorop loopt in zijn vakgebied en zijn talent inzet voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst? Wordt dan niet zomaar IT'er, Data engineer, Digital marketeer of Financial. Word Hartloper én werk met 13.000 collega's samen aan die gezonde, veilige én duurzame toekomst!

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!